YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Toni Cantó: «A Catalunya s’adoctrina i a TV3 es deixen entrar terroristes»

El diputat de Ciutadans al Congrés ha defensat l’aplicació del 155

Toni Cantó en una imatge d'arxiu
Toni Cantó en una imatge d'arxiu | Cedida

Seguint la línia del seu partit, Toni Cantó ha defensat que cal tornar a aplicar el 155 a Catalunya. En unes declaracions a 'Los Desayunos' de TVE, el diputat de Ciutadans al Congrés ha assegurat que «se li ha de dir a Torra que ha de complir la llei i si no ho fa, cal aplicar el 155». L'actor considera que ja s'estan produint coses que permetrien prendre aquesta decisió.

«A Catalunya fa uns dies uns homes van pujar a un edifici públic i van agafar la bandera d'Espanya i la van llençar. I això se'ls hi ha permès. A Catalunya se segueix adoctrinant a les escoles i se segueix permetent. A TV3 se segueix deixant que terroristes entrin i ataquin des d'Albert Rivera fins a molts altres constitucionalistes. I es permet», justifica Cantó.

«He vist al senyor Otegi rient-se i mig amenaçant a Albert Rivera. He vist al senyor Sastre, un home a qui es rep a TV3 com si fos un heroi i un pacificador, que és qui va posar una bomba al pit al senyor Bultó. Aquestes coses no m'entren al cap. Crec que l'Estat està desaparegut de certs llocs de Catalunya i ha de tornar», insisteix el diputat de Ciutadans.

El castellà «ha desaparegut» a Catalunya

Cantó ha tornat a insistir en la idea que el castellà està desaparegut a Catalunya i ha criticat que el català sigui «un requisit obligatori» per als funcionaris. Segons la seva opinió, el castellà hauria de ser garantia d'igualtat «per moure's i treballar a l'administració pública on vulguem», quelcom que «no es pot fer» avui dia.

«A Eivissa s'han quedat sense neuropediatra perquè no supera l'examen de català normalitzat. Qui surt guanyant? Que algú m'ho expliqui. Cal posar-ho com a mèrit, no com a requisit. A algú que està a atenció al client sí, però no a un cirurgià», assegura Cantó. «Prefereixo que un gallec que sigui un excel·lent metge vingui a la Comunitat Valenciana i quan ja hi sigui li aportaré la riquesa del valencià, però no li imposaré com a requisit», afegeix.


Comentaris

envia el comentari