Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Toni Clapés en una imatge d'arxiu

Irònica resposta de Toni Clapés a les darreres decisions del Suprem

El presentador fixa la seva tornada a la ràdio per a aquest 2020

Toni Clapés tornarà ben aviat a la ràdio. Després dels problemes de salut que ell mateix va anunciar i d'una intervenció a l'Hospital Clínic de Barcelona, el veterà presentador assegura que tornarà al capdavant del 'Versió Rac1' al llarg dels pròxims mesos. Malgrat el mal tràngol, hem pogut comprovar que Clapés no ha perdut ni polsim del seu humor irònic, pronunciant-se sobre la decisió del Tribunal Suprem de mantenir empresonat Oriol Junqueras.

«Les decisions d'Europa es compleixen si van vent a favor... si no s'obvien; punt i 'supremo'», escrivia en un tuit. Clapés es referia a la decisió del Tribunal Suprem espanyol de passar per alt el comunicat del Tribunal de Justícia europeu, que atorga un escó del Parlament Europeu a Oriol Junqueras. El mateix dirigent es pronunciava mitjançant una entrevista a Rac1, assegurant que «l'estat s'està autodestruint en nom de la unitat d'Espanya».

Toni Clapés fixa la seva tornada

L'aturada de Clapés per motius de salut també va afectar l'espai de TV3 'Planta Baixa', presentat per Ricard Ustrell, on conduïa una secció setmanal. En qualsevol cas, el presentador es mostra positiu sobre la seva recuperació i aquest dijous 9 de gener anunciava que la doctora que porta el seu tractament és «optimista» respecte a la seva tornada. Excel·lents notícies.

També et pot interessar...