rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🚨 L'autòpsia de la nena degollada a Mataró confirma l'assassinat

PREVISIÓ MÉTEO

🌡 Dimarts amb forta calor a l’interior i cels generalment assolellats

Toni Comín i Clara Ponsatí s'uneixen a les celebracions per la llibertat provisional

Aquests se sumen a Puigdemont i Serret que ja han realitzat les primeres declaracions
El president Puigdemont i diversos consellers durant la roda de premsa que van oferir des de Brussel·les. | CatalunyaDiari.cat

 

La decisió del jutge d'instrucció belga de concedir la llibertat provisional a Carles Puigdemont i als quatre consellers que l'acompanyen al país europeu continua deixant missatges dels investigats. Mitjançant Twitter, Puigdemont i Serret ja han realitzat les primeres declaracions on celebren la seva situació. Els últims en unir-se a les publicacions han sigut el conseller de salut, Toni Comín i la consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí.

 

El diputat de Junts pel Sí ha actualitzat el seu estat poc després de les set del matí d'aquest dilluns 6 de novembre, on indicava la següent frase: «En llibertat sense fiança. Exigim que les mateixes garanties que se'ns reconeixen a nosaltres siguin reconegudes també als nostres companys injustament empresonats a Espanya. El nostre pensament és amb elles i ells tothora».

 

 

Per la seva banda, la consellera Clara Ponsatí celebrava la seva llibertat desitjant a tots els seus seguidors un «bon dia», a través del seu compte de Twitter, acompanyat d'una imatge on es pot veure la sortida del sol a la ciutat de Brussel·les. Unes hores abans, ja es pronunciaven també a la citada xarxa social el President català, Carles Puigdemont, que recordava els companys empresonats; i la consellera Meritxell Serret que agraïa el suport que havia rebut. 

 

 

Ara tocarà esperar 15 dies per conèixer la resolució definitiva del tribunal de Brussel·les i saber quina haurà de ser la posterior estratègia de l'equip de govern. De moment, una notícia positiva pels membres del Parlament traslladats a Bèlgica, que reclamen que el mateix tracte que han rebut sigui el que s'atorgui als consellers empresonats des de Madrid.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris