Toni Soler titlla de mentider Albert Rivera

El periodista valora la polèmica originada pel president de Ciutadans a TV3
Toni Soler contesta Albert Rivera
Toni Soler contesta Albert Rivera | TV3

La polèmica sorgida per la discussió que varen protagonitzar Albert Rivera i Lídia Heredia a 'Els Matins' de TV3 ha comportat tot un seguit de reaccions dels qui qüestionaven el to amb el qual el president de Ciutadans valorava les actuacions de la televisió catalana.

 

La mateixa cadena de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals no va trigar a respondre el líder taronja. De la mateixa manera, un altre els citats en la tensa entrevista, Toni Soler, tampoc va voler deixar passar l'oportunitat de respondre el representant polític.

 

Imatge d'Albert Rivera en el plató de 'Els Matins
Imatge d'Albert Rivera en el plató de 'Els Matins | TV3

 

«La desimboltura d'Albert Rivera dient mentides fa veritable impressió. Sort que davant hi tenia una periodista de debò», va publicar l'escriptor al seu compte de Twitter, afegint un altre missatge on reconeixia que «he atacat molt Albert Rivera, però mai m'he apuntat a campanyes difamatòries. Si tens bones raons, no cal recórrer a la mentida».

 

 

 

Toni Soler tirar d'humor contra Albert Rivera

Unes hores després del contundent missatge del també periodista, Toni Soler tornava a deixar-se veure per les xarxes socials. En aquesta ocasió, per anunciar que «dilluns, al primer 'Està Passant' de la temporada, Albert Rivera en directe!!».

 

 

Només un minut després, el presentador del programa anunciava que el president de Ciutadans «no» aniria al programa, reconeixent que era una «mentida» amb la que aprofitava per donar joc al seu missatge anterior, tirant d'ironia i sarcasme.

 

 

'Està passant' torna a TV3

La resposta de Toni Soler a Albert Rivera arriba només un dia després que el programa que presenta l'escriptor, juntament amb Òscar Andreu, Jair Domínguez i Elisenda Carod anunciés el seu retorn a la televisió catalana, a partir del dilluns, 10 de setembre, a les 20.15 hores.

 

En el vídeo compartit en el compte de Twitter de l'espai de TV3 es mostra tres dels integrants de l'equip col·locant i traient llaços grocs d'un passeig. Finalment, la seva actuació provoca la reacció d'un grup de manifestants contraris, que els ataquen per evitar que segueixin posant els elements simbòlics.

 

 

De fet, en les imatges Toni Soler torna a utilitzar l'humor i la ironia, en cridar «sóc de TeleMadrid», recordant així la concentració organitzada per Ciutadans a Barcelona que va acabar amb un periodista de la cadena madrilenya agredit, en pensar-se que era treballador de TV3.Comentaris

envia el comentari