Torra anuncia accions legals per una «irregularitat» processal al voltant del seu judici

El president de la Generalitat afirma que la «pressa» del TSJC per resoldre el cas dels llaços grocs és «absoluta»

Quim Torra anuncia accions legals per una «irregularitat» processal | Catalunya Diari

El president de la Generalitat, Quim Torra, veu «celeritat interessada de la justícia» en el cas dels llaços grocs. En un comunicat de premsa que ha envaït l'Oficina del president aquest dilluns a la tarda, el gabinet denuncia una «irregularitat» processal que posa en dubte la «imparcialitat» del TSJC, que aquest matí ha fixat per al 25 i 26 de setembre el judici contra Torra per desobediència a les resolucions de la JEC sobre la retirada de llaços grocs de les façanes dels edificis de la Generalitat en campanya electoral.

El president afirma al comunicat que la «pressa» del TSJC per resoldre el cas és «absoluta». «La justícia és lenta només quan vol», afegeix el text. La defensa de Torra exercirà les accions legals «pertinents» contra aquest «error processal» que demostra que la pressa «és enemiga del rigor».

El judici serà al setembre

Cal recordar que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha fixat com a data del judici del president de la Generalitat, Quim Torra, els dies 25 i 26 de setembre. El cap del Govern s'enfronta a acusacions de desobediència, per la polèmica negativa inicial a retirar llaços grocs del Palau de la Generalitat durant els primers dies de la campanya electoral. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari