Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Torra anuncia un dejuni de 48 hores en suport dels presos

El president de la Generalitat mostra així la seva solidaritat amb els presos en vaga de Lledoners

Quim Torra, en arxiu
Quim Torra anuncia un dejuni personal | CatalunyaDiari.cat

 

Quim Torra ha anunciat un dejuni de 48 hores amb solidaritat amb els presos de Lledoners  que estan duent a terme una vaga de fam. El president de la Generalitat, doncs, se suma a títol personal a la queixa que estan duent a terme  Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn

Torra, en aquesta línia, anuncia la seva decisió just després que acabés el dejuni al Convent dels Caputxins de Sarrià. Tot i que encara no se sap quan el president iniciarà la seva protesta, el cert és que fonts citades per 'El Nacional' asseguren que Torra iniciarà la seva vaga de fam personal abans del 21 de desembre.  

La vaga de Torra, abans del 21 de desembre

Quim Torra, doncs, prosseguirà passos de Sànchez i Turull, que porten en vaga des del passat dissabte i que han sumat altres adeptes a la causa com Josep Rull o Joaquim Forn, i durà a terme un dejuni de dos dies. 

Jordi Sánchez i Jordi Turull afronten aquest divendres el seu setè dia de vaga de fam i, tal com es pot veure, continuen determinats a seguir amb la protesta. Cal destacar, però, que els dos membres de Junts per Catalunya han perdut ja més de 2,5 quilos des que van iniciar la vaga de fam el passat dissabte, 1 de desembre. 

[predef]diari-de-catalunya-87[/predef]

El president de la Generalitat, finalment, portarà la seva protesta un pèl més enllà i —a part del dejuni col·lectiu que s'ha dut a terme aquesta nit passada al districte barceloní de Sarrià— i durà a terme una vaga de fam personal per emetre la seva protesta enèrgica en contra de l'empresonament dels presos catalans.