Torra, a poques hores del retorn a les aules: «Les escoles són un lloc segur»

El president de la Generalitat agraeix als mestres al seva dedicació des que es van tancar els centres el 13 de març

El president Quim Torra amb la mà aixecada i la Senyera darrere durant el discurs amb motiu de la Diada
Quim Torra assegura que les escoles estan llestes per a la tornada. | cedida

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha llançat un missatge de «serenitat i tranquil·litat» a famílies, mestres i alumnes un dia abans de l'inici del curs i ha assegurat que s'han esforçat molt perquè les escoles siguin «un lloc segur». En un vídeo publicat a les seves xarxes socials, el president ha insistit que saben "en cada moment què s'ha de fer» i ha dit que «no hi ha res més important que les escoles».

Torra també ha agraït a tota la comunitat educativa la seva tasca en adaptar el curs escolar al coronavirus i ha lloat especialment tots els mestres, a qui ha volgut agrair tota la seva dedicació des del 13 de març, quan es van tancar els centres escolars.

Torra ha volgut posar en valor «totes les hores que els docents han estat al costat dels alumnes acompanyant-los perquè ningú es quedi enrere» i ha remarcat el rol integrador que juguen les escoles.

Una preparació a consciència


En el seu missatge el president també ha assegurat que saben «en tot moment què s'ha de fer». A més, ha emplaçat tots els alumnes a «aprofitar cada hora» i els ha assegurat que tenen «tot el país al seu costat acompanyant-los i vetllant per la seva seguretat perquè tot vagi bé».

Un missatge de gratitud a pares i mares

Torra també ha donat les gràcies als mestres catalans: no sols pels últims dies de «treball intens» per a adaptar les escoles a les mesures de seguretat -ha dit-, sinó també des del 13 de març, quan van tancar els centres.

«La meva dona és mestra i sé el que ha significat per a tots vosaltres. Les hores que heu passat al costat dels vostres alumnes, acompanyant-los, estant sempre a la seva disposició i intentant que no es quedessin enrere», ha explicat.

També ha agraït als pares haver fet costat als seus fills «en uns dies, unes setmanes molt difícils» durant el confinament, i ha demanat afrontar l'inici del curs escolar amb tranquil·litat.


Comentaris

envia el comentari