Torra passa a l'ofensiva i avisa que recorrerà la seva inhabilitació

El president de la Generalitat va rebre el passat divendres la notificació conforme se'l inhabilitava del seu càrrec

Quim Torra
Quim Torra ja ha presentat el seu primer escrit contra la JEC | Catalunya Diari

Quim Torra passa a l'ofensiva. El president de la Generalitat contraataca a la Junta Electoral Central i ja ha presentat el seu primer escrit contra la inhabilitació, avançant que presentarà un recurs. Segons avança 'El Nacional', el màxim mandatari de l'Executiu català ja ha fet arribar la seva carta a la JEC.  

La Junta Electoral Central (JEC) va acordar aquest passat divendres deixar sense efecte la credencial del president de la Generalitat, Quim Torra, com a diputat al Parlament de Catalunya, i transmetre aquesta ordre a la Junta Electoral Provincial de Barcelona perquè l'activi amb efectes immediats. En una resolució d'una pàgina i mitja, els membres de la JEC conclouen que la seva condemna a inhabilitació per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TJSC) encara que no sigui ferma constitueix una «causa d'ineligibilitat sobrevinguda». 

La JEC ha adoptat la decisió en resposta a les peticions que el PP, Csi Vox li van fer arribar després que el passat 19 de desembre el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va condemnar el president de la Generalitat a 19 mesos d'inhabilitació per desobediència.

També et pot interessar...


Comentaris
ajlak
és una situació totalment surrealista,l'inhabiliten per posar llaços grocs per demanar la llibertat d'un d'unes persones condemnades injustament i una de les quals,contravenint la sentènciadelTJUE no volen deixar exercir com eurodiputat.,, com es menja això, amb cullera o amb forquilla?

envia el comentari