Torra, molest pel retret que li ha fet l'exconseller Mundó a Catalunya Ràdio

L'expresident no ha dubtat a respondre-li a Twitter pocs minuts més tard

El president de la Generalitat, Quim Torra, amb mascareta, durant una reunió del Consell Executiu
Quim Torra ha respost la crítica que li ha fet l'exconseller de Justícia. | ACN

Aquest dimarts, 6 d'octubre, s'ha produït una nova mostra de les tenses relacions entre Junts per Catalunya i ERC que han marcat de valent una legislatura que ja arriba a la seva fi —ho farà, de fet, amb les eleccions del proper 14 de febrer. Els protagonistes del nou desencaix de la jornada han estat dos excàrrecs del Govern. D'una banda, Quim Torra, president de la Generalitat des de 2018 fins dilluns de la setmana passada; de l'altra, Carles Mundó, conseller de Justícia en el Govern Puigdemont (2016-2017).

Mundó i Torra exhibeixen diferències a Catalunya Ràdio i a Twitter

Mundó ha reaparegut aquest dimarts en una entrevista a 'El Matí de Catalunya Ràdio', el programa que dirigeix Laura Rosel, i no ha escatimat en crítiques a l'expresident Torra, de qui ha dit que no ha entès «la seva proposta per al conjunt dels independentistes»:

La resposta de l'expresident de la Generalitat, però, no s'ha fet esperar gens. Torra ha dit al conseller que «quan volgueu» li explicarà la seva proposta de ruptura democràtica i desobediència, així com la seva gestió durant la pandèmia:

La picabaralla no ha anat a més i l'exconseller Mundó ha recollit el guant de Torra, dient que «segur que estarem d'acord en moltíssimes coses» i que ha seguit «molt atentament» la tasca de Torra com a president:


Comentaris

envia el comentari