Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Quim Torra

Torra, després del 'no' de Sánchez a una trobada: «No hi ha voluntat de diàleg»

El president de la Generalitat considera que «no ha canviat res» per donar suport a la investidura de Sánchez

Quim Torra
Quim Torra ha carregat contra Pedro Sánchez per no haver accedit a reunir-se amb ell | CatalunyaDiari.cat

 

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha dit que no ha rebut una resposta formal de la Moncloa sobre la petició per reunir-se amb el president espanyol Pedro Sánchez, tot i que no veu del PSOE «cap voluntat de diàleg i d'asseure's a la taula amb els independentistes», després que la ministra de la Presidència espanyola, Carmen Calvo, tanqués la porta a la celebració d'aquesta trobada.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

D'altra banda, el president de la Generalitat considera que, des del debat de la tramitació del projecte de pressupostos de l'Estat, «no ha canviat res» per haver de donar suport ara a la investidura de Pedro Sánchez. «El govern de l'Estat no ha fet cas de la resolució de l'ONU demanant la llibertat immediata dels presos i tampoc vol asseure's a negociar», ha afirmat.

  

Cal destacar,així mateix, que tot va començar quan el mateix Torra va proposar a Sánchez una trobada per parlar de la repressió que patia Catalunya. Sánchez, però, va fer cas omís a la proposta i va expressar el seu 'no' per mitjà de Carmen Calvo. 

També et pot interessar...