Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Quim Torra signant

Quim Torra: «El clar objectiu és la independència»

El president de la Generalitat considera que és crucial seguir aquest camí en conèixer la sentència del Suprem

Quim Torra signant
El president Quim Torra opina que no s'han de «prostituir les paraules» i que l'objectiu principal és la independència | Twitter

 

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest divendres al vespre a Arenys de Munt que  els polítics no es poden permetre «prostituir les paraules»  i que les formacions que defensen la independència ho han de deixar clar «sense jugar» amb la semàntica.

La consulta d'Arenys de Munt, un «exemple a seguir»

«Els milers de persones que es van manifestar per la Diada tenien un objectiu molt clar, la independència, i això és el que hem de fer», ha afegit durant la seva intervenció a l'acte de commemoració del 10è aniversari de la consulta independentista d'Arenys de Munt.

Una consulta, ha assenyalat, que ha de ser l'«exemple a seguir»  un cop es conegui la sentència del Suprem  perquè en el seu moment va servir perquè els catalans «perdessin la por» i s'adonessin del poder que tenen si van tots a una.

Torra dimitirà si no té «forces ni confiança»

El president de la Generalitat, Quim Torra, va assegurar a RAC 1 que deixarà el càrrec si un dia no té «la força ni la confiança» per portar Catalunya a la independència. «El meu compromís amb la gent és portar el país a la independència. El dia que vegi que no tinc ni la força ni la confiança per portar aquest país a la independència deixaré la presidència», va dir.

També et pot interessar...