Quim Torra i Pilar Rahola diuen que l'operació policial a Catalunya serveix per tapar la sentència de la Gürtel

L'operatiu policial s'ha dut a terme el mateix dia que ha sortit a la llum la sentència de la trama Gürtel

Pilar Rahola i Quim Torra, en una imatge d'arxiu
Pilar Rahola i Quim Torra, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

La macrooperació contra la corrupció d'avui a Catalunya ha agafat a molts per sorpresa. Quim Torra i Pilar Rahola, però, s'han posat d'acord en una cosa: el cop policial en punts com Barcelona, Tarragona o Girona s'ha dut a terme per poder tapar altres trames que no interessen i que afecten de ple a l'executiu de Mariano Rajoy. 

El 131è president de la Generalitat, Quim Torra, no s'ha arronsat a Twitter i ha optat per mencionar una piulada de Jordi Coronas, on mencionava la relació directe que s'establia entre els fets d'avui a les dependències de la Diputació de Barcelona —entre molts altres espais de Catalunya— i la sentència de la trama Gürtel

  

«Benvolgut amic Jordi Coronas, profètic. Fent el seguiment del que està passant ara mateix des del Palau», ha respost Torra a una pilulada que assegurava: «Divendres surt finalment la sentència de la Gurtel. Ara només falta saber a quines dependències de Catalunya entrarà la Guàrdia Civil per tapar una mica la notícia».

Pilar Rahola: «Tatxan, redada a Catalunya»

Pilar Rahola també s'ha situat al peu del canó i també ha respost a la macrooperació establerta per la Policia Nacional a Catalunya. En aquest sentit, doncs, l'expolítica d'Esquerra i escriptora ha titllat directament l'escrutini a Catalunya d'una estratègia per tapar una trama Gürtel, protagonitzada per moltes cares visibles del Partit Popular. 

«Sembla que avui toca un clàssic», ha piulat la mateixa Pilar Rahola mentre al·legava: «A punt de saber la sentència de la Gürtel, tatxan, batuda a Catalunya, prèviament anunciada a la premsa del règim». 
 

Continua la macrooperació policial a Catalunya 

Al punt de les dotze del migidia, la Policia Nacional ha detingut 22 persones aquest dijous, 24 de maig, en una macrooperació de la Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals (UDEF), secció de la Polcia Nacional a Catalunya, tal com han informats fonts judicials. 

La Policia Nacional ha posat en marxa aquest dijous una macrooperació contra el presumpte desviament de diners públics d'entitats vinculades al presumpte desviament de fons vinculats a CDC. 

En un primer moment s'havia vinculat al referèndum de l'1 d'octubre però els fets invetsigats son anteriors i si bé la policia ho vincula amb el sobiranisme, es creu que té relació amb l'antiga Convergència.
 


Comentaris

envia el comentari