ÚLTIMA HORA

⚽ Samuel Umtiti, segon positiu de Covid detectat entre els jugadors del Barça

Tots els secrets de la família de Quim Torra

Tant la dona del President de la Generalitat com els seus tres fills són afins a l'independentisme, i han format part de diverses actuacions organitzades pels CDR i el Tsunami Democràtic

Quim Torra
Tots els secrets de la família de Quim Torra | Catalunya Diari

La família de Quim Torras'ha convertit en un dels punts de mira d'alguns mitjans després que la filla del president de la Generalitat fos notícia en intentar tallar el pas de l'AVE a Bàscara, a l'Alt Empordà. Els Torra són una família afí a l'independentisme català i, a banda de les accions del pare de família al capdavant del Govern, ho demostren diàriament a les xarxes socials i amb la seva assistència a actes públics d'índole nacionalista.

La dona de Torra va acudir a l'aeroport del Prat

La 'primera dama catalana', Carola Miró (53 anys), va acudir a l'aeroport del Prat per bloquejar amb el Tsunami Democràtic l'activitat aèria i donar visibilitat a la causa del procés a la resta d'Europa. Miró forma part, a més, de la formació Reagrupament Independentista, i va acudir a les eleccions autonòmiques figurant a la llista per Barcelona del partit. La fundadora de Reagrupament és ni més ni menys que Rut Carandell, la dona del germà del president de la Generalitat.

Quim Torra
Carla Miró va acudir a l'aeroport del Prat per bloquejar-lo | Catalunya Diari

Carola, segons ha pogut saber 'El Español', va integrar el CDR de Sant Gervasi fins al mes en què Torra va succeir Carles Puigdemont com a màxim dirigent de la Generalitat. Paral·lelament, ara ja fa quatre anys, van detectar-li un tumor al còlon, i dos anys després, el 2017, van haver d'extirpar-li la melsa i els ovaris. Arran la greu malaltia, Miró dedica bona part del seu temps com a voluntària a la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

Carola Torra, present a la Segona Onada del Tsunami

Carola Torra (27 anys), la filla de Miró i Quim, ha sigut un dels noms més pronunciats i repetits als mitjans durant les darreres setmanes. El passat 13 de novembre va ser interceptada pels Mossos d'Esquadra al terme municipal de Bàscara —a Girona— mentre conduïa amb la intenció, presumiblement, d'arribar a les vies de l'AVE i tallar-les per la convocatòria de la Segona Onada del Tsunami.

Quim Torra
Carola Torra pateix espina bífida i més d'una vegada ha patit assetjament | Catalunya Diari

La primogènita dels Torra pateix una discapacitat física —espina bífida— i més d'una vegada ha patit assetjament a través de les xarxes socials. Ella, però, és molt forta, tal com diu la seva mare. Tot i no tenir-ho fàcil «se n'ha sortit», i treballa per a una entitat com a comptable que es dedica a ajudar a dones.

Guillem i Helena, els més discrets de la família

L'únic fill del matrimoni presidencial és Guillem (25 anys). Va estudiar Educació Social i forma part del CDR de Santa Coloma de Farnés. A les seves xarxes socials es fa notar compartint publicacions sobre política, independentisme i antifeixisme. No obstant això, malgrat haver aparegut en alguna ocasió acompanyant al seu pare, és un jove discret.

Quim Torra
Guillem i Helena, els més discrets de la família | Catalunya Diari

Ara bé, la petita dels Torra Miró, Helena (23 anys), és la més tranquil·la de cara al públic. S'ha graduat enguany a la Pompeu Fabra en Filosofia, Polítiques i Economia, i des de l'octubre treballa al Centre Unesco de Catalunya com a tècnica de projectes. Helena ha compaginat els seus estudis fent de coordinadora d'activitats i monitora a l'escola Thau, la mateixa on donava classes la seva mare fins a la baixa pel càncer.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari