Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Xavier Trias, en una entrevista a BTV el 13 de febrer de 2020.

Preocupació per la salut de Xavier Trias: reapareix quasi sense cabell

Gràcies a la teràpia amb què s'està tractant, ja ha eliminat les tremolors d'una mà

Xavier Trias, en una entrevista a BTV el 13 de febrer de 2020.
Xavier Trias s'està sotmetent a un tractament per eliminar la tremolor de les seves mans. | BTV

Qui va ser, entre diversos altres càrrecs, alcalde de Barcelona  (2011-2015), Xavier Trias, va reaparèixer el passat dimecres al pregó de Santa Eulàlia, patrona de la ciutat comtal. L'ex batlle, de 73 anys, va sorprendre i preocupar més d'un dels assistents: acostumats a veure'l amb els cabells força llargs, Trias apareixia amb un nou 'look', gairebé calb.

Davant d'aquesta sorprenent imatge en la seva reaparició, van ser diversos els assistents que es van preocupar per l'estat de salut de Xavier Trias o, fins i tot, que van creure que estava passant per alguna malaltia.

Xavier Trias explica l'innovador tractament al qual s'està sotmetent

L'explicació la va donar Xavier Trias aquest dijous a la nit en una entrevista al programa 'Bàsics', de Barcelona Televisió. L'ex alcalde s'està sotmetent a un tractament per eliminar la tremolor que tenia a les mans des que tenia 18 anys, però que li havia anat 'in crescendo' de manera clara. «Per a mi era invalidant, m'impedia escriure o agafar un got d'aigua amb normalitat», explicava en l'entrevista l'ex alcalde barceloní.

Així doncs, Trias s'està tractant a la Clínica Universitat de Navarra amb una tècnica molt innovadora amb ultrasons, que eliminen les cèl·lules cerebrals que causen aquestes tremolors —que no tenen res a veure amb el Pàrkinson. Per ara, l'ex alcalde ja ha pogut eliminar els problemes a la mà dreta i d'aquí a un any tornarà a sotmetre's a aquest tractament per eliminar les tremolors de l'esquerra.

També et pot interessar...