La campanya de C's contra Sánchez: «Indults no, eleccions ja»

El pròxim dissabte tindrà lloc una concentració a la plaça d'Isabel II de Madrid contra les accions del govern espanyol

Albert Rivera, protagonista d'un incident a l'aeroport del Prat
Albert Rivera ha tornat a carregar contra Pedro Sánchez | CatalunyaDiari.cat

El ‘tramabús’ de Ciutadans circula pel centre de Madrid contra Pedro Sánchez. El grup ‘Espanya Ciutadana’, la plataforma cívica que vol unir als espanyols per parlar sense complexos, ha tret als carrers de la capital madrilenya el seu autobús per repartir informació sobre la manifestació que realitzaran el pròxim dissabte sota el lema «Stop Sánchez. Eleccions ja».

Des d'aquest dilluns l'autobús circula pels carrers de Madrid i ho farà fins al pròxim dissabte 24 de novembre, moment en el qual es durà a terme una manifestació a la plaça d’Isabel II. La primera parada ha estat aquest dimarts davant el Congrés dels Diputats, on han repartit informació, argumentant que «és el moment de dir NO als indults», i també han demanat a la gent que pengi banderes d'Espanya a les seves balconades, per defensar la unitat del país.

Els indults són una «humiliació» per als espanyols

Albert Rivera no para de preguntar al govern si és cert que finalment indultarà els polítics catalans que fa mesos que són a la presó, doncs és quelcom que «suposa humiliar els espanyols», segons ha assegurat. Des de Ciutadans també han afirmat que Pedro Sánchez «ha pactat  a l’esquena de tots els espanyols», ja que ha negociat els indults a canvi que «els separatistes donin suport als seus pressupostos».

És per aquesta raó que Ciutadans ha tret als carrers del centre de Madrid el seu ‘tramabús’, per demanar a tots els ciutadans que vagin a la concentració del dissabte vinent. Aquest autobús vol simbolitzar tant la «negociació dels pressupostos realitzada a la presó», com la «protecció dels qui van intentar trencar Espanya» per part de Pedro Sánchez.

D'aquesta forma l'autobús de la plataforma cívica de Ciutadans vol emular l'acció que va realitzar Podemos durant el passat mes d'abril de l'any 2017, quan van fer servir el seu ‘tramabús’ per dur a terme una crítica contra la corrupció del Partit Popular i contra altres poders fàctics. Per aquestes raons, Albert Rivera, qui també ha criticat les accions de Puigdemont, té programada tota una ofensiva nacional en contra del govern espanyol amb l’objectiu que Sánchez finalment defineixi la seva posició respecte als indults.


Comentaris

envia el comentari