IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El sou de Trapero no canvia tot i el canvi de funcions; ingressa quasi 85.000 euros l'any

La xifra enfada a la Guàrdia Civil i a la Policia Nacional, que es troben en campanya d'equiparació salarial

El sou de Trapero aixeca polèmica
El sou de Trapero aixeca polèmica | Cedida

La decisió del Ministeri de l'Interior de destinar al major Josep Lluís Trapero a tasques administratives no ha tingut un impacte notori en la seva rellevància dins del cos dels Mossos d'Esquadra, com tampoc en el sou que percep anualment, com informa 'ESdiario'. Segons el portal digital, el policia mantindria un ingrés anual de 84.650 euros.

D'aquesta manera, Trapero estaria guanyant 21.500 euros més que un general de la divisió de la Guàrdia Civil, a més de 33.700 euros més que els ingressos anuals d'un comissari principal de la Policia Nacional, informació que incomoda als agents d'ambdós cossos, immersos en una intensa campanya d'equiparació salarial.

D'aquesta manera, tot i que se li van modificar les funcions el 28 d'octubre, data en què es va confirmar la cessió del Govern de Puigdemont i la convocatòria d'eleccions autonòmiques el 21 de desembre, i que el ministeri dirigit per Juan Ignacio Zoido va reduir la categoria del policia de 'major a' a 'major b', les decisions no van tenir un gran impacte en el seu sou.
 

Cal recordar que, des del moment que Trapero va deixar de ser el cap dels Mossos d'Esquadra, va ser el seu número dos, Ferran López, en qui es va confiar des del govern espanyol per desenvolupar aquesta tasca, la qual s'ha realitzat, des de llavors, i en paraules dels representants del Ministeri de l'Interior, amb «plena col•laboració i lleialtat a la llei».


Comentaris

envia el comentari