rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els treballadors del pavelló de Catalunya del MWC reben el rei Felip VI amb llaços grocs

Felip VI ha inaugurat aquest dilluns el Mobile World Congress 2018
El rei Felip VI amb Soraya Sáenz de Santamaría, Ada Colau i el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman | CatalunyaDiari.cat

 

El personal del pavelló de Catalunya de la Fira de Gran Via on aquest matí s'ha inaugurat oficialment el Mobile World Congress 2018, ha rebut al rei Felip VI amb llaços grocs a les solapes. Tanmateix, els funcionaris —majoritàriament enginyers— asseguren que no es tracta d'un gest extraordinari, ja que porten habitualment el llaç groc. 

 

L'arribada del monarca a la MWC ha estat marcada per l'absència del president del Parlament, Roger Torrent, i la presència de només dos representants del Govern: el secretari general de la Presidència, Joaquim Nin, i el secretari general d'Empresa i Coneixement, Pau Villòria.

 

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha volgut mantenir també un segon pla situant-se a rebuf de la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, i de l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín.

 

Imatge del Mobile World Congress 2018 | CatalunyaDiari.cat

 

Cap membre d'ERC i la CUP

El seguici també ha comptat amb Xavier Trias, diputat del PDECat, de Jaume Collboni, del PSC, i de Gerardo Pisarello, de Barcelona en comú. No obstant això, a l'acte no s'ha vist cap membre d'ERC i de la CUP. De la mateixa manera que ho ha fet el personal del MWC, diversos representants de la Generalitat també han lluït un llaç groc a la solapa en la visita que Felip VI ha fet a l'estand de Catalunya. 

 

Segons publica 'El Nacional', el secretari general d'Empresa i Coneixement, Pau Villòria, ha volgut deixar clar que la seva presència avui a la fira, després que ahir el Govern va fer boicot al sopar d'inauguració, es deu al fet que avui es tracta d'una reunió de feina.

 

Imatge del Mobile World Congress 2018 | CatalunyaDiari.cat

 

El gest de Roger Torrent amb el Felip VI

Cal recordar que el president del Parlament, Roger Torrent, va ser un dels protagonistes de la passada nit de diumenge, 25 de febrer, juntament amb l'alcaldessa Ada Colau i el rei Felip VI, durant el sopar inaugural del Mobile World Congress.

 

I és que després del discurs de Felip VI, en el qual ha advertit que una de les claus del Congrés és la col·laboració entre les diferents institucions, el president del Parlament no ha aplaudit les paraules del monarca. A més, la tensió s'ha pogut respirar en tot moment, i de fet el rei i Torrent ni tan sols s'han saludat abans d'asseure's a sopar. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris