La consellera Meritxell Budó i el vicepresident Pere Aragonès en una reunió del Govern.

Segueix el foc creuat al Govern: Tremosa ataca la nova proposta d'Economia

El conseller d'Empresa ho ha publicat a les xarxes socials sense estalviar retrets al departament de Pere Aragonès

La treva pactada entre Junts per Catalunya i ERC després de la destitució de Torra a causa de la seva inhabilitació sembla que ha tingut ben pocs efectes pel que fa a les friccions i deslleialtats públiques entre socis de Govern. Els retrets i les desconfiances continuen ben vigents: tant, que fins i tot no aconsegueixen restringir-les en privat i acaben visibilitzant-les en públic. L'exemple més recent és d'aquest mateix dimecres, 7 d'octubre, al matí.

Tremosa 'dispara' contra Economia

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa (JxCat) ha «disparat» a discreció contra el departament de Vicepresidència i Economia, que comanda Pere Aragonès (ERC). Economia ha anunciat un fons d'inversió de 200 milions d'euros per a empreses en creixement, però Tremosa ha recordat que això ja es fa a través de l'empresa pública Avançsa, que té 15 milions d'euros de pressupost, i ha convidat Economia a transferir el pressupost del fons d'inversió a aquesta empresa pública.

Un autèntic obús públic del conseller Tremosa al vicepresident Pere Aragonès que torna a deixar en evidència els dos socis de Govern. Els seus retrets mutus han marcat el desenvolupament de la legislatura i ni tan sols ara, després de la pactada treva preelectoral, cessen els atacs entre JxCat i ERC en els dos sentits.