Puigdemont ha recalcat que està «a disposició» del Parlament

Un tribunal de Brussel·les reobre el cas de l'espionatge a Carles Puigdemont

Així ho ha confirmat l'advocat Gonzalo Boye a través de les xarxes socials

Un tribunal de Brussel·les ha decidit reobrir el cas de l'espionatge dels serveis secrets espanyols a Carles Puigdemont.  Així ho ha confirmat a les xarxes socials l'advocat de l'expresident de la Generalitat, Gonzalo Boye. 

Reobren el cas d'espionatge a Puigdemont

Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont, ha explicat a 'El Nacional' que el Tribunal d'apel·lació de Brussel·les ha ordenat que es duguin a terme una sèrie de diligències respecte del cas d'espionatge dels serveis secrets espanyols a l'expresident de la Generalitat. En aquest sentit, han demanat que s'interrogui els representants de les tres empreses que van vendre part dels components de les balises, així com a la representant de l'empresa italiana que les va vendre i, a més a més, identificar els usuaris d'uns telèfons.

Segons l'ACN, s'haurien col·locat dos dispositius durant el mes de febrer  i els experts belgues haurien explicat que  eren «sofisticats» i van ser preparats amb «material d’alta qualitat i per mans expertes»  a la zona d'Arquennes, segons les investigacions, un municipi que es troba a només vint minuts de la ciutat de Waterloo i a quaranta de Brussel·les.

També et pot interessar...