Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Nova jornada de protestes convocades a Catalunya

Tsunami Democràtic anuncia noves accions pels mesos de novembre i desembre

Una de les dates escollides pel moviment és el 18 de desembre, el dia que està previst que es disputi el Clàssic

Nova jornada de protestes convocades a Catalunya
Tsunami Democràtic anuncia noves accions pels mesos de novembre i desembre | CatalunyaDiari.cat

Tsunami Democràtic torna a la càrrega. El moviment acaba de fer públiques les dates on tenen previst dur a terme noves accions,  fent una crida a la gent perquè es reservi, de moment, els dies 9, 11, 12 i 13 de novembre, així com el 18 de desembre. En aquest sentit, cal destacar que aquest últim dia està previst que es disputi el partit Barça - Madrid, el qual va ser posposat aquesta mateixa setmana arran dels aldarulls postentència que s'estan desenvolupant a la ciutat comtal. 

 

Demanen reservar 5 dates

Així les coses, en una publicació compartida a través del seu canal de Telegram, Tsunami Democràtic ha fet una pinzellada sobre tot allò que vindrà. En aquest sentit, cal destacar que la primera acció prevista —la qual tindrà lloc el pròxim 9 de novembre— actuarà sobre tot el conjunt de l'Estat, si bé el moviment independentista no ha donat més detalls al respecte.

Pel que fa al 18 de desembre, el moviment s'ha limitat a fer patent que «juguem a casa», deixant entreveure que l'acció guardarà relació amb la celebració del primer Clàssic de la temporada. Amb tot, de la resta de dates tan sols han volgut compartir el següent: «Lloc sorpresa».

Aquest dissabte es podran aconseguir codis QR

El moviment, que en cap moment s'ha mostrat tan actiu com altres comptes que també lluiten a favor de la causa independentista, ha aprofitat el dia d'avui per fer saber a tots aquells interessats en aconseguir codis QR que aquest dissabte «hi haurà centenars de persones repartint-ne». No només això, sinó que també han afegit el següent: «Busca'l, aviat necessitarem l'app!».

També et pot interessar...