Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
tsunami democràtic

El Tsunami Democràtic arrasa a xarxes socials

Ja compta amb més de 50.000 seguidors a Twitter i 16.000 a Instagram, a banda de les 70.000 persones que estan subscrites al seu Telegram | La resposta a la sentència podria ser un bloqueig del país

tsunami democràtic
El Tsunami Democràtic arrasa a xarxes socials | Twitter

 

Fa tan sols un mes que el Tsunami Democràtic irrompia a les nostres vides, i ha estat temps suficient perquè milers d'independentistes hagin decidit sumar-se a la causa. El moviment, que es va presentar com una resposta «desobedient i no violenta» a la sentència amb la intenció de bloquejar el país, ha aconseguit aglutinar una xifra especialment destacable de seguidors a xarxes socials, tal com es pot apreciar comprovant el nombre de persones que han ficat 'm'agrada' a les diferents plataformes disponibles.

16.000 seguidors a Instagram i 53.500 a Twitter

En aquest sentit, crida l'atenció que amb tan poc marge de temps la iniciativa ja compti amb 16.000 seguidors a Instagram, en una pàgina on els membres que formen part del moviment informen sobre les diferents activitats que duen a terme, així com expliquen casos que d'alguna manera recorden a la causa independentista.

La xifra és encara més escandalosa a Twitter, on un total de 53.500 usuaris han decidit convertir-se en 'followers' del Tsunami Democràtic. La pàgina, que recull una activitat més freqüent i habitual que el compte d'Instagram, s'utilitza per informar de totes les novetats que es puguin produir en el full de ruta de la iniciativa.

Més de 70.000 usuaris a Telegram

Però, sens dubte, si hi ha una plataforma on el moviment ha arrasat és a l'aplicació de missatgeria instantània Telegram. I és que Tsunami Democràtic, que precisament ahir celebrava en el canal haver arribat als 60.000 subscriptors, en aquests moments ja compta amb un total de 71.705 membres.

Amb tot, l'objectiu del moviment és clar: «Obligar l'estat espanyol a resoldre democràticament el conflicte».  

També et pot interessar...