El Tsunami Democràtic desplaça 1.200 vehicles per intentar bloquejar l'aeroport de Barajas

Es pretén traslladar ara la mobilització a Madrid
Imatge de l'aeroport de Barajas | CatalunyaDiari.cat

 

El Tsunami Democràtic actua ara a l'Aeroport de Barajas, a Madrid. El col·lectiu independentista desplaça 1.200 vehicles per intentar bloquejar l'aeroport madrileny. Així ho han anunciat fa uns pocs minuts a les seves xarxes socials. 

 

En un comunicat, confirmen que l'objectiu és «fer arribar la mobilització en resposta a la sentència a la capital de l'estat espanyol» i «traslladar les conseqüències de la repressió i la manca de diàleg al nucli econòmic de l'Estat». 

 

Imatge dels cotxes a les afores de Barajas | Catalunya Diari

 

 

 

Animen als madrilenys indignats a unir-se a la protesta

Han insistit en el fet que la retallada de drets per aquesta sentència és una qüestió «estatal» que afecta «sobretot, Europa». Han fet una crida a la mobilització a tots els ciutadans de Madrid indignats amb una sentència que «empobreix la qualitat democràtica i els drets civils i socials dels espanyols». 

 

Els accessos a Barajas presenten retencions | Catalunya Diari

 

Per aquest motiu han iniciat una marxa lenta, marcada en un mapa, i han animat a totes les persones que estiguin a menys d'una hora a desplaçar-s'hi i reduir la velocitat fins a tallar el trànsit. El Tsunami Democràtic ha anunciat un nou comunicat per les vuit del vespre.  

 

També et pot interessar

Més notícies de la categoria Política