Tsunami Democràtic confirma «centenars d'activitats» durant el 9-N

Més de 200 poblacions catalanes i de les Balears tindrán actes per desobeïr la JEC a la jornada de reflexió

Tsunami Democràtic assenyala que l'APP és una eina clau per a les pròximes mobilitzacions
Tsunami Democràtic anima a continuar compartint les activitats que es faran a les diferents poblacions | Cedida

Tsunami Democràtic ha confirmat a 48 hores de la jornada de reflexió prèvia a la cita electoral del 10 de novembre «centenars d'activitats» de «protesta i cultura» a més de 200 poblacions catalanes i de les Balears en el marc de la «jornada de desobediència» a la Junta Electoral Central anunciada fa una setmana.

Segons explica, desenes de músics, escriptors, professionals i activistes s'han sumat a la iniciativa «a favor dels drets fonamentals». L'objectiu del moviment és «recordar» a l'estat espanyol que «l'única via» per resoldre el conflicte «és la política».  Barcelona, Terrassa, Granollers, Girona, Vilanova i la Geltrú, Valls, Reus, Vic o Manresa són algunes de les localitats on hi haurà activitats relacionades amb la convocatòria. A banda dels municipis catalans, Tsunami informa que també han registrat activitats a poblacions de les Illes Balears com Palma, Montuïri o Esporles.

Música i poesia a Barcelona

A Barcelona hi haurà actuacions de grups i músics com All Foll, Els Catarres, Monste Castellà, Ebri Night, Elèctrica Dharma, La Folie, Gertrudis, Joan Rovira, Miquel del Roig, Músics per la Llibertat, Pepet i Marieta, Salva Racero o Zebrass. També hi haurà poesia de la mà d'Aina Torres, David Casasses i David Caño o parlaments d'activistes sobre drets socials i llibertats.

Tsunami seguirà penjant a les seves xarxes socials els cartells que des de cada població s'estan fent arribar amb iniciatives promogudes per particulars, associacions, agrupacions i tota mena de col·lectius a encara més municipis, afirma el col·lectiu.

Finalment, Tsunami Democràtic fa una crida a ampliar la convocatòria per «insistir que Catalunya necessita una solució política» i que l'Estat «ha de reflexionar» sobre el reconeixement del dret a l'autodeterminació o la llibertat dels presos, exiliats i represaliats.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari