Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Manifestants asseguts davant la Delegació del govern espanyol amb cartells de 'Sit and Talk' el 21 d'octubre de 2019

Tsunami Democràtic desmenteix que hagi demanat la suspensió del Clàssic

En una entrevista a Rac1, el moviment encara espera poder exhibir el lema 'Spain Sit and Talk' al Camp Nou

Manifestants asseguts davant la Delegació del govern espanyol amb cartells de 'Sit and Talk' el 21 d'octubre de 2019
Tsunami Democràtic nega haver demanat suspensió del Barça-Madrid | Cedida

Tsunami Democràtic ha assegurat  en una entrevista a Rac1 no haver demanat mai la suspensió del partit Barça-Madrid programat pel pròxim 18 de desembre. Ha explicat també que molts aficionats i socis del Barça amb entrada ja s'han posat en contacte a través de l'APP i de les diverses plataformes per poder participar en l'acció que el moviment prepara al Camp Nou per a la tarda del dia 18.

Tsunami no demana la suspensió del Barça-Madrid

Des de Tsunami encara no han rebut resposta positiva sobre la possibilitat de fer visible al Camp Nou el missatge 'Spain Sit and Talk' però continua amb la porta oberta per aconseguir-ho perquè considera que és un missatge «transversal i majoritari a la societat catalana». En la mateixa entrevista, Tsunami assegura que espera que els jugadors del Barça i del Madrid «se sumin» a l'acció per fer evident el missatge. El moviment assegura que, si el partit es va anul·lar una primera vegada, va ser per la decisió de Javier Tebas. «Potser és que ell col·labora amb el Tsunami perquè no es jugui», ha assegurat el moviment a l'entrevista.

Tsunami Democràtic no creu que hi hagi tensió entre els aficionats del Barça i del Madrid. Després del partit de la setmana vinent, Tsunami mantindrà l'exercici del dret de l'autodeterminació, la llibertat de presos, exiliats i represaliats i l'exercici dels drets fonamentals, en el seu full de ruta. Considera que «més que avançar» en aquests eixos, l'Estat ha decidit «tancar files i seguir laminant drets». Des del Tsunami adverteixen que no es pot impedir que aquests ciutadans segueixin coordinant la seva mobilització de forma no violenta mentre això no canviï.

Per Tsunami,  l'estat espanyol té un problema amb les acusacions que s'estan fent al moviment sobre terrorisme, perquè considera que s'investiga ciutadans «pel fet d'exercir drets que estan reconeguts a la Constitució Espanyola».

També et pot interessar...