Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tsunami Democràtic assenyala que l'APP és una eina clau per a les pròximes mobilitzacions

Tsunami Democràtic anuncia noves accions per aquest dissabte de reflexió

Més activitats per la convocatòria d’una jornada de desobediència a la Junta Electoral

Tsunami Democràtic ha convocat diversos actes durant la jornada de reflecció d'aquest dissabte
Tsunami Democràtic ha convocat diversos actes durant la jornada de reflexió d'aquest dissabte | Cedida

Noves accions de Tsunami Democràtic per la jornada de reflexió d’aquest dissabte, just abans de les eleccions generals del 10-N. Així, s’amplien els actes organitzats arran de la convocatòria d’una jornada de desobediència a la Junta Electoral en la qual es crida a omplir les places de Catalunya de 16 a 22 hores.

Nous actes organitzats a més ciutats catalanes

A Barcelona, a més de la concentració a la plaça de Catalunya a les 16.00 hores, es durà a terme la presentació ‘Política criminal’ al Teatre La Rubia a les 18.00 hores. A Sabadell, s’arribarà a la plaça del Doctor Robert des d’altres places per realitzar activitats culturals fins a les 20.00 hores. I a Terrassa, al cafè de l’Aula es farà una sessió de Jazz de 10 a 13 hores i, a la tarda a l’Àgora Ciutadana, diverses xerrades, tallers i debats.

A Girona, hi ha organitzades diverses activitats a la plaça Gran U d’Octubre entre les 16 i les 20.30 hores. A Vic no s’ha concretat l’acció, però s’ha convocat la gent a les 18.00 hores a la plaça Major. A la plaça del Mercadal de Reus, de 12 a 22 hores es duran a terme diverses activitats. A més, també s’han organitzat accions a  Avinyó, Barberà del Vallès, Matadepera, Molins de Rei i Vandellòs.

També et pot interessar...