Una manifestació amb codis QR de Tsunami Democràtic

Tsunami Democràtic respon ara mateix a la premsa de Madrid

El moviment ha fet diversos aclariments sobre titulars que s'haurien «inventat» sobre el clàssic al Camp Nou

Tsunami Democràtic acaba de dirigir-se a la premsa de Madrid per rebatre  titulars que, segons avancen en el comunicat, «s'estan inventant». El moviment ha volgut fer diversos aclariments al respecte, assegurant que no ha dit mai que vulgui bloquejar o suspendre el clàssic  del 18 de desembre. Al contrari, animen tothom a veure el partit i «se segueixi a tot el món».

L'objectiu és fer visible la «situació d'excepcionalitat» catalana

El moviment, a més, ha fet patent que el seu únic i prioritari objectiu és «fer visible al camp i a les grades» la situació «d'excepcionalitat» que pateix Catalunya, una idea que repeteixen des del moment que van organitzar la convocatòria. 

Finalment, des de Tsunami Democràtic fan una crida a tota la població, perquè tal com recull una de les piulades compartides a Twitter «necessitem la força de la gent». De moment, l'acció compta amb més de 25.000 persones inscrites i desenes d'autobusos organitzats.   

30.000 efectius vetllaran per la seguretat del Clàssic

Precisament avui el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent, ha explicat que uns 1000 mossos i 2.000 vigilants de seguretat privada vetllaran per la seguretat del partit de futbol entre el Barça-Madrid que es jugarà el dimecres vinent.

En aquest sentit, Sallent ha indicat que «el pitjor escenari» seria «una invasió de camp» tot i que ha apuntat que «no és probable però sí possible».

També et pot interessar...