Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'independentisme creix més d'un punt i se situa en el 48,4%

Tsunami fa una convocatòria d'urgència a la Delegació del govern espanyol per la visita de Sánchez

El president en funcions del govern espanyol visita avui Barcelona, tot i que de moment no té intenció de renunir-se amb Quim Torra

L'independentisme creix més d'un punt i se situa en el 48,4%
Tsunami Democràtic fa una nova convocatòria urgent aquest dilluns | CEDIDA

La plataforma Tsunami Democràtic ha realitzat aquest dilluns una crida «urgent», i tot i que en un principi havia dit entre les 13 i les 14 hores, ara crida als qui puguin ser-hi abans a la cruïlla entre els carrers Mallorca i Roger de Llúria de Barcelona per reclamar-li al president del Govern en funcions, Pedro Sánchez: 'Sit and talk' (Seu i parla).

Sánchez es troba de visita a Barcelona per visitar els agents ferits en els disturbis d'aquests dies, a l'Hospital Sagrat Cor i l'Hospital Sant Pau, i trobar-se amb les Forces i Cossos de Seguretat d'Estat, encarregades de la seguretat a Catalunya. A l'espera de convocar una altra gran acció després del bloqueig de l'Aeroport de Barcelona, ​​al migdia d'aquest dilluns, la plataforma ha fet una «Crida urgent, ara i avui, a la ciutadania de Barcelona», en una seguda davant la Delegació del Govern central, on Sánchez estarà reunit amb la delegada, Teresa Cunillera.

Un missatge que faci la volta al món

Així doncs, des de la plataforma criden a fer una «seguda davant la Delegació» i donen indicacions als que assisteixin: «Seguda i mans alçades. Porteu cartells en anglès 'Spain: sit and talk'», expliquen als seus missatges de xarxes. I és que la intenció de Tsunami és que aquest missatge «faci la volta al món».

També et pot interessar...