Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gabriel Rufián arribant al Congrés dels Diputats el 5 de gener de 2020

Allau d'insults i retrets a Gabriel Rufián per un tuit

La publicació del republicà ha incendiat independentistes i unionistes a parts iguals

Polèmic i incendiari.  Així ha resultat ser el tuit que Gabriel Rufián ha publicat  aquest dimecres a la xarxa, despertant enemics per totes bandes. «O som útils o no som», escrivia el republicà, després de llistar les partides de diners públics que l'Estat gastarà en educació i sanitat gràcies a l'enteniment d'ERC amb el PSOE i Podem, govern de coalició que els republicans van fer possible amb la seva abstenció i amb qui ara negocien comptes i una reforma del delicte de sedició dins el codi penal.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

L'estira-i-arronsa ERC-JxCat

La publicació de Rufián a Twitter subratllant les mesures socials que estan pel camí de pactar amb l'Estat arriba  en un moment complicat, de nova crisi entre partits independentistes, amb un president de la Generalitat decebut amb ERC per com ha gestionat la pèrdua del seu escó de diputat, i amb unes noves eleccions a Catalunya que anunciava aquest mateix dimarts Torra, decisió que ERC ha assegurat «respectar», tot recordant que «l'adversari és l'Estat».

Crítiques, insults i retrets per totes bandes

Tot i la crida de Quim Torra a la unió de l'independentisme, la fractura és evident i els usuaris de Twitter ho demostren. Els independentistes han esclatat contra Rufián, titllant-lo de «traïdor» i «botifler». L'unionisme, per la seva banda, ho feia amb retrets sobre els recursos gastats en el «procés». El republicà ha rebut per totes bandes, amb insults a l'altura de «ruc», «inculte», «imbècil» o «rata». 

Alguns usuaris han respost a Rufián recordant-li el «dèficit fiscal» i tot el que es podria fer amb «els milions que l'Estat no inverteix a Catalunya». L'han tractat de «demagog» i li retreuen, entre altres coses, assemblar-se al PSC, estar preparant el terreny per un tripartit i conformar-se amb «engrunes», amb «quatre dolços a canvi d'oblidar l'1-O».

 

També et pot interessar...