IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Surten a la llum uns tuits de Jordi Puigneró, nou conseller del Govern, contra Espanya i els «espanyols»

Es tracta del nou conseller de de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de la Generalitat

Jordi Puigneró
Jordi Puigneró | ACN

Després de la polèmica ja creada amb uns tuits de Quim Torra en els quals carregava contra els «espanyols», ara ha estat un altre membre del nou govern el que s'ha vist involucrat en una polèmica similar també per uns missatges seus a Twitter de fa uns anys. Es tracta del nou conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró.

El conseller ha publicat durant els últims anys alguns missatges bastants polèmics en referència a Espanya i els espanyols, fins i tot publicant la famosa frase «Espanya ens roba» o fent algun acudit per riure de la població espanyola.

Els tuits de Jordi Puigneró

Cal dir que la majoria d'aquests missatges són de fa alguns anys però algun és bastant recent, tot i que sembla que els tuits d'abans eren més ofensius que els publicats més recentment.


Tot i que part dels seus tuits es referien directament als «espanyols», alguns altres els dedicava a Espanya. Per exemple, comparant l'Estat amb Turquia, en referència a una falta de llibertats que tots dos països compartirien.


També afirmant que «l'Estat espanyol roba als ciutadans», en un tuit al qual es referia en concret a uns pressupostos generals que ell considerava injustos en relació a la ciutat de Sant Cugat.

El nou Govern de Quim Torra

Jordi Puigneró és un dels membres del nou Govern de la Generalitat de Catalunya format per Quim Torra. En ell finalment no hi han entrat els empresonats Jordi Turull i Josep Rull, ni els exiliats Toni Comín i Lluís Puig.

Quim Torra
Quim Torra amb dues membres del seu govern, Elsa Artadi i Laura Borràs   | EFE

 

Amb l’objectiu de poder desbloquejar la situació de Catalunya i davant el ‘no’ de Mariano Rajoy al nomenament dels mencionats consellers, Quim Torra ha decidit finalment introduir nous noms al seu govern, creant un executiu lliure de càrregues judicials i amb més presencia de dones.


Comentaris

envia el comentari