Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Turull, decebut amb Espadaler: «No m’ha visitat a la presó»

«Això del Ramon Espadaler no té nom. Havíem estat companys molts anys i no ha vingut a veure'm», ha explicat Jordi Turull | L'exconseller, en aquesta línia, també ha mostrat la seva decepció amb Inés Arrimadas: «Em sorprèn i ella sap per què»

Jordi Turull, en una imatge d'arxiu
Jordi Turull s'ha mostrat molt decebut amb Ramon Espadaler | CatalunyaDiari.cat

 

Continua l’odissea dels polítics catalans empresonats a Lledoners. La vaga de fam promoguda per Jordi Sànchez i Jordi Turull està tenint el seu ressò mediàtic i, si ahir va parlar Sànchez, avui ha estat ha estat el torn de l’exconseller de Presidència,  Jordi Turull, també ha volgut dir-hi la seva.

Més enllà de destacar que  «em pensava que la vaga de fam seria pitjor» i de reconèixer que està «com flotant», Turull ha trencat tots els tòpics per carregar contra el seu antic company a Convergència i Unió, Ramon Espadaler. «Això del Ramon Espadaler no té nom. Havíem estat companys molts anys. Jo era portaveu parlamentari de CiU i ell n’era portaveu adjunt, imagini’s la relació que teníem. I no ha vingut a veure’m», ha comentat Turull.

Turull, sobre Espadaler: «Que no ens vengui valors cristians»

Espadaler, demòcrata reconvertit al socialisme, va ser company durant molts anys de Turull i, per això mateix, aquest assegura no donar crèdit a que no l’hagi anat a visitar al centre penitenciari de Lledoners.  «Després que no vengui valors cristians. Tan gran és el complex que té a sobre que li pot més la política a la humanitat?», ha etzibat el mateix Jordi Turull en una entrevista a ‘El Món a Rac1’.

Jordi Turull s'ha mostrat molt decebut amb Ramon Espadaler per no haver-lo visitat
Jordi Turull s'ha mostrat molt decebut amb Ramon Espadaler per no haver-lo visitat | CatalunyaDiari.cat

 

Al fil de la qüestió, però, Turull tampoc s’ha desfet per explicar que, com en el cas d’Espadaler, també se  sent decebut amb la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas: «Em sorprèn i ella sap per què. Sap que la relació era bona. Quan la insultaven jo sortia en defensa seva. Un dia, una tuitaire li va desitjar una violació i jo, que era el responsable dels serveis jurídics de la Generalitat, li vaig oferir qualsevol ajut. Em pregunto quina escala de valors tenen».

[predef]diari-de-catalunya-87[/predef]

Turull, sobre la vaga de fam: «Estic com flotant»

Preguntat per com està passant la vaga de fam, el polític de Junts per Catalunya ha destacat: «Em pensava que seria pitjor. És més, estic en una situació que ja m’havien advertit, i és que estic com flotant».

Turull, que també explicava que està obligat a estar al menjador encara que no mengi res, ha acabat concloent: «Ja m’han pesat i m’han pres la pressió; està tot bé.  Hi ha un protocol per a les vagues de fam perquè, encara que no ho sembli, se’n fan moltes i ja està tot molt protocol·litzat».