IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Turull va compartir el patrimoni amb la seva dona pel «risc de mort sobtada» per les «apnees severes» que pateix

La Fiscalia Superior de Catalunya ha presentat davant el TSJC una querella contra Jordi Turull i la seva dona per haver cedit 96.000 euros a aquesta

Jordi Turull, en una imatge d'arxiu
Jordi Turull, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

La Fiscalia Superior de Catalunya ha presentat davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) una querella contra Jordi Turull i la seva dona per haver cedit 96.000 euros a aquesta abans d'entrar de manera definitiva a la presó d’Estremera. El cop a Turull, que ha agafat a molts per sorpresa, ha provocat que la seva col·lisió, Junts per Catalunya, emetés una nota alertant dels alarmants motius pels quals havia fet aquest gest.

Els de Carles Puigdemont, davant el nou procés judicial a Turull, no s’han mossegat la llengua i han especificat que a família va decidir compartir els béns davant el «risc de mort sobtada» per les «apnees severes» que pateix l'exconseller de Presidència i proposat president de la Generalitat. És per això, doncs, que aquest ha de dormir acompanyat d’una màquina d’oxigen. 

Turull ha de dormir amb una màquina d’oxigen

El «risc de mort sobtada» que pateix Turull provoca que aquest hagi de dormir nit rere nit acompanyat d’una màquina d’oxigen. Quelcom que, segons relaten, ja havia de fer a casa seva, abans de ser empresonat.

Jordi Turull amb la seva dona abans d'entrar per segona vegada al TS
Jordi Turull amb la seva dona abans d'entrar per segona vegada al TS | CatalunyaDiari.cat

 

Per aquest precís motiu, Turull intenta al·legar que el moviment econòmic que va dur a terme va ser per un pretext evident de salut. Per això mateix, doncs, la formació ha informat que l'exconseller va cedir el 50% de l'habitatge familiar on resideix la parella a Parets del Vallès.

Junts per Catalunya, finalment, ha assegurat que aquestes modificacions monetàries es van comunicar prèviament al Parlament

El clam de la família contra la Fiscalia

La família de Turull ha dit prou a través de Junts per Catalunya. L’entorn de l’exconseller, de fet, ha recriminat: «Haver d’airejar situacions estrictament personals, com les relacionades amb la pròpia salut, per haver de defensar-se de l’obsessió de la fiscalia per perseguir els que considera dissidents, descriu l’escenari dramàtic i de desesperació que viuen certes instàncies de l’estat espanyol».

Finalment, aquests apuntalen la seva nota dient: «Quan Jordi Turull va fer aquestes modificacions patrimonials ni era conseller, ni es preveia que ho pogués ser, i per descomptat no tenia cap mena d’avís ni d’advertiment per part de cap tribunal o instància judicial».


Comentaris

envia el comentari