TVE frena l’emissió d’un programa que mostrava l’avió presidencial

El programa ‘Accés Autoritzat’, que es va gravar quan Rajoy era el president espanyol, comptava amb un capítol que mostrava l'avió presidencial

TVE ha congelat l'emissió d'un programa que parlava sobre l'avió presidencial
TVE ha congelat l'emissió d'un programa que parlava sobre l'avió presidencial | Twitter

Una de les fotografies més polèmiques de Pedro Sánchez és la que es va fer a bord del seu avió presidencial. Amb ulleres de sol, el president espanyol va cridar l’atenció de tothom en publicar una sèrie de fotografies on mostrava les múltiples comoditats amb les quals comptava a l’Airbus 310.

Ara, però, Sánchez s’hauria volgut curar en salut i TVE hauria optat per congelar l’emissió d’un programa que revelava tots els secrets de l’avió. Segons avança ‘El Confidencial’, TVE tenia previst emetre un programa sobre el vehicle presidencial que es va gravar amb Rajoy a la presidència, tot i que aquest ha desaparegut sobtadament de la graella.

L’emissió d''Accés autoritzat', sense data

«Que la seva emissió no estigui programada, no vol dir que no s’emeti», al·leguen des de Televisió Espanyola sobre un programa que s’anava a anomenar ‘Accés Autoritzat’. Aquest, però, no se centrava en la figura del president espanyol, sinó en el dia a dia dels cossos de seguretat que vetllen pel benestar d’aquest.

La imatge de Sánchez a bord de l'avió va general molta controvèrsia a les xarxes socials
La imatge de Sánchez a bord de l'avió va general molta controvèrsia a les xarxes socials | CatalunyaDiari.cat

 

La periodista Cayetana Guillen Cuervo, que en l’ocasió citada va acompanyar Mariano Rajoy en un viatge oficial a l’Argentina, liderava un reportatge que consta de 12 capítols —ja gravats i editats— que ara resten a la nevera de la televisió pública. En aquesta línia, un dels treballadors de TVE citat pel mitjà esmentat revela: «Els arguments de la cancel·lació són múltiples i mai vam informar sobre el cost del programa».

Sánchez podria avançar les eleccions

El ministre de Foment, José Luis Ábalos, explicat que «no es pot descartar res» en ser preguntat per la possibilitat d’avançar les eleccions a la presidència del govern espanyol. Segons el mateix ministre, l’opció que contempla l’executiu de Pedro Sánchez és la del 26 de maig del 2019. Uns comicis que, de confirmar-se la previsió, coincidiren amb les eleccions municipals.

Tot i això, el mateix Ábalos ha relatat: «No ens hem d’aventurar. D’aquí al mes de maig encara queda molt. El que està clar és que Sánchez actuarà amb responsabilitat i convocarà eleccions quan cregui que ho ha de fer. No cedirà davant la pressió dels altres».


Comentaris

envia el comentari