Twitter restingeix temporalment el compte de Tsunami Democràtic

Es pot accedir al compte tot i la restricció
Cartells Tsunami a les Torres Venecianes
Tsunami Democràtic crida a continuar la mobilització contra la sentència | CatalunyaDiari

Tsunami Democràtic ha sofert un revés aquesta tarda de dissabte. Molts usuaris de Twitter se n'han adonat que les piulades de Tsunami no apareixien a la plataforma Twitter, i  és que la xarxa social a Espanya ha decidit suspendre, temporalment, el contingut en totes les seves plataformes

 

Tot i que en un primer moment l'usuari no podia accedir al compte, una cosa que ha fet saltar totes les alarmes, amb tan sols cal clicar el botó on hi posa «sí, veure el perfil», es podia continuar veient l'historial de piulades. Ara, sembla que el compte torna a funcionar, ja que el moviment ha tornat a cridat a la mobilització.

Twitter Tsunami Suspès
Twitter Tsunami Suspès | Twitter

 

L'última piulada era un comunicat sobre el clàssic

Al compte de Twitter, restringit temporalment, el moviment reprodueix els comunicats sobre les accions que es duran a terme. En aquest cas, l'última piulada que va poder fer Tsunami va ser dijous, en la qual va emetre un comunicat en què proposava al FC Barcelona i al Reial Madrid que, durant el partit de futbol que ambdós jugaran el pròxim 18 de desembre, permetin fer visible el missatge: «Spain, sit and talk», tant al camp com a les grades.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari