Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un ultra ha agredit tres apoderats d'ERC, BComú i la CUP en un col·legi de Ciutat Meridiana, Barcelona

Un ultra agredeix tres apoderats en un col·legi electoral de Barcelona

L’home s’ha enfrontat amb un representant de la CUP, mentre que un d’ERC i de la CUP han necessitat atenció mèdica

Un ultra ha agredit tres apoderats d'ERC, BComú i la CUP en un col·legi de Ciutat Meridiana, Barcelona
Un ultra ha agredit tres apoderats d'ERC, BComú i la CUP en un col·legi de Barcelona | Twitter José Rodríguez (@trinitro)

 

Moment de gran tensió viscut a Barcelona durant la jornada d’eleccions. Un ultra ha agredit diversos apoderats de diferents partits polítics en un col·legi electoral de la ciutat comtal durant la tarda d’aquest diumenge. En concret, un home que duia una samarreta amb un missatge al·lusiu a Hitler s’ha enfrontat contra representants d’ERC, Comuns i de la CUP i les imatges s’han fet virals a les xarxes socials.

[predef]fb-catalunya-345[/predef]

Diversos apoderats, agredits per un ultra

Durant la tarda d’aquest diumenge d’eleccions municipals i europees, 26 de maig,  un home d’afinitat ultra ha agredit els apoderats d’ERC i Comuns, així com un de la CUP, en un col·legi electoral del centre cívic Zona Nord, a Ciutat Meridiana, un barri del districte Nou Barris de Barcelona. L’home, amb una samarreta vermella amb les inicials AHTR, que corresponen al lema «Adolf Hitler Tenia Raó», ha cridat al representant de la CUP «'maricón' de merda, surt fora», mentre la resta de presents l’intentaven protegir.

Tant els apoderats del PSC i del PP també han ajudat a frenar l’agressió contra el de la CUP, però finalment l’apoderada de BComú ha necessitat ser traslladada en ambulància fins a l’Hospital Vall d’Hebron i el d’ERC ha anat al CAP del barri perquè li fessin una revisió i un informe mèdic per poder presentar una denúncia davant la policia contra l’agressor. Segons José Rodríguez, diputat d’ERC al Parlament que ha compartit les imatges, els dos apoderats estan bé segons ha anunciat a les xarxes.  

També et pot interessar...