Un grup ultra agredeix brutalment un jove a Barcelona

Un jove ha estat agredit amb molta violència al carrer Rosselló
Imatge de la baralla al carrer Rosselló | Twitter

Màxima tensió a Barcelona. Si bé és cert que els CDR han optat per desconvocar la manifestació a jardins de Gràcia, també ho és que un grup ultra ho ha aprofitat per sembrar el caos a la ciutat comtal. La crispació al punt de les 22.30 hores és màxima i els Mossos —que ja han efectuat les primeres càrregues— treballen perquè el grup espanyolista no es trobi amb els manifestants independentistes

 

Cal destacar, en aquesta línia, que un jove ha estat agredit amb molta violència al carrer Balmes, cantonada amb Rosselló. 

 

 

 

 

Tensió i primeres barricades al centre de Barcelona

Escenes de tensió i primeres barricades enceses a diversos carrers del centre de Barcelona en la quarta nit d'aldarulls a la capital catalana. Grups dispersos de persones a l'entorn del carrer Balmes i la Rambla Catalunya han acumulat cartrons i altre material inflamable enmig de les cruïlles i les han encès amb líquid inflamable. Prèviament, els Mossos havien disparat projectils de foam per dispersar algun d'aquests grups. Els primers actes vandàlics han començat cap a dos quarts de deu de la nit, un cop ja s'havia desconvocat l'acció dels CDR a Jardinets de Gràcia per protestar contra la sentència de l'1-O que ha congregat 13.000 persones en una acció lúdica i pacífica.

 

 

En un altre punt de la ciutat, a la plaça d'Artós, un grup de signe feixista i un d'antifeixista s'han concentrat enmig d'un fort dispositiu policial que ha impedit que arribessin a apropar-se. Aquí, els Mossos d'Esquadra han fet alguna càrrega contra el grup d'ultres després que s'encarés amb alguns manifestants antifeixistes. Quan aquests actes han acabat, grups dispersos dels dos signes han baixat cap a Jardinets de Gràcia, custodiats per la policia.

 

 

Ha estat en aquest punt on hi ha començat a haver les primeres dispersions i els primers enfrontaments amb la policia, a banda de les primeres barricades en flames en la quarta nit d'aldarulls a Barcelona. Entre les persones que participen en aquestes accions hi ha grups dels col·lectius d'extrema dreta i dels antifeixistes —amb cartells amb lemes com 'Jo no soc independentista, soc antifeixista—, així com d'ideologia independentista.

 

 

 

També et pot interessar...