IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un centenar de persones omplen la platja de Barcelona de banderes espanyoles

La manifestació ha estat convocada aquest diumenge per la Coordinadora per Tabàrnia

Imatge dels manifestants que han omplert la platja de Barcelona de banderes espanyoles.
Imatge dels manifestants que han omplert la platja de Barcelona de banderes espanyoles. | Twitter

La manifestació convocada aquest diumenge, 27 de maig, per la Coordinadora per Tabàrnia a Barcelona contra «la discriminació real» entre ciutadans ha acabat amb un grup de cent persones estenen tovalloles amb la bandera espanyola a la Barceloneta

D'aquesta manera, els manifestants unionisten han respost als centenats d'independentistes que també s'han reunit aquest matí a la platja de Mataró, on han an estès tovalloles en forma de creu grogues al llarg de la platja, malgrat la prohibició de l’Ajuntament, i l’amenaça de fer servir la policia per a impedir-ho. 

La Guàrdia Urbana retira el llaç groc de l'Ajuntament de Barcelona

Així doncs, la concentració unionista, que s'ha convocat a la plaça Urquinaona sota el lema «Quim Torra no és el nostre president», ha començat aquest migdia de diumenge i ha acabat fins ben entrada la tarda. Tot i que l'última acció amb les tovalloles s'ha fet sense cap incident, s'han viscut alguns moments de tensió a la plaça de Sant Jaume a causa del llaç groc que hi havia a la façana de l'Ajuntament. 

Segons informa 'Betevé', la pancarta s'havia girat aquest diumenge per culpa del vent, i per això els treballadors municipals l'han tornat a penjar correctament al balcó. No obstant això, en aquell moment a la plaça Sant Jaume s'estava celebrant la manifestació. Així doncs, i en veure que els treballadors estaven penjant correctament la pancarta, els manifestants han començat a xiular i han intentat entrar a dins del consistori. 

De fet, i segons informa el citat mitjà, alguns han intentat entrar al consistori saltant el cordó de seguretat, i durant el forcejament han tirat a terra un agent de la Guàrdia Urbana que custodiava l'Ajuntament. Finalment, i davant d'aquest fet, els agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona han optat per retirar la pancarta amb el llaç groc de la façana de l'Ajuntament. al cap d'unes hores, però, la pancarta tornava a lluir en normalitat a la façana de l'Ajuntament de la ciutat. 


Comentaris

envia el comentari