rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La URJC no troba els quatre únics treballs del màster de Pablo Casado

El nou líder popular va negar la màxima fa mesos, tot i que la URJC contradiu la seva versió sobre el màster
Pablo Casado, durant el congrés del Partit Popular | CatalunyaDiari.cat

 

Pablo Casado enceta la seva etapa al capdavant del PP en entredit. Després de l'escàndol del màster de Cristina Cifuentes, que va acabar provocant la dimissió de la ja expresidenta de la Comunitat de Madrid, ara és Pablo Casado qui torna a situar-se entre l'espasa i la paret. Segons treu a la llum 'esDiario', la Universitat Rei Juan Carlos (URJC) ha assegurat a  la jutgessa no troba els quatre treballs que —presumptament— va haver de fer el nou líder popular per obtenir el títol.

 

La URJC, de fet, és el mateix centre de l'escàndol que va acabar provocant la caiguda de Cifuentes i, sobre l'afer Casado, expliquen que no tenen «cap document sobre els treballs del Sr. Casado»

 

Els treballs de Pablo Casado, desapareguts

La universitat esmentada, així mateix, al·lega que no té constància de la tasca de Pablo Casado. «No consta cap document relatiu als treballs del Sr. Casado per ser avaluat en els 20 crèdits que no convalidats», ha relatat la universitat davant la jutgessa mentre afegien que tampoc no hi ha «ni rastre documental que evidenciï la seva aportació en el curs acadèmic 2008-2009».

 

 

Cristina Cifuentes i Pablo Casado | cedida

 

 

  

  

  

Una informació que, de fet, contradiu clarament les declaracions del mateix líder popular, que en el seu moment —el tempo del qual va coincidir amb el de Cifuentes— va negar la màxima en explicar que havia aportat una sèrie de documents que provaven que havia cursat el màster. En aquest sentit, doncs, la jutgessa instructora del cas ha demanat als professors que van avaluar al nou president del PP que aportin la documentació pertinent abans del dia 2 d'agost.

 

 

 

Pablo Casado i un màster en entredit

 

Pablo Casado, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

És, segons el mitjà citat prèviament, el llegat que incriminaria Pablo Casado. Aquest, qui es va imposar a la figura de Soraya Sáenz de Santamaría al darrer congrés del PP, hauria aprovat el màster de Dret Públic de l'Estat Autonòmic sense assistir a una sola classe i cursant només quatre de les 22 assignatures.

 

Per treure's el títol, finalment, Casado només hauria necessitat quatre treballs d'unes 90 pàgines per obtenir-lo. 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris