rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Un usuari de Twitter a Alicia Sánchez Camacho: «A tu t'hauria d'haver trobat 'La Manada'»

El Grup Popular al Congrés i la mateixa dirigent han anunciat que denunciaran el missatge
La diputada del PP al Congrés dels Diputats, Alicia Sánchez Camacho | CatalunyaDiari.cat

 

Després del debat al Congrés dels Diputats sobre l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, la diputada popular Alicia Sánchez Camacho publicava el seu discurs a Twitter. «Us deixo la meva intervenció íntegra avui al Congrés sobre la situació de la justícia a Espanya i l'aplicació de l'article 155 a Catalunya», escrivia Sánchez. 

 

No obstant, entre els comentaris que la popular ha rebut, n'hi ha un que diu: «A tu t'hauria d'haver trobat 'La Manada'», en al·lusió als cinc nois processats per la violació a una noia als Sanfermines del 2016. 

 

 

Es prendran «les mesures necessàries»

 

 

Unes paraules que el grup popular al Congrés no ha tardat a denunciar a través de les xarxes, titllant-ho d'«inadmissible» i assegurant que «prendran les mesures necessàries i denunciaran»: «Inadmissible. Aquest tipus de comentaris no són tolerables. Prendrem les mesures necessàries i denunciarem. Tot el nostre suport a la nostra companya Alicia Sánchez Camacho», escrivia el grup popular a Twitter. 

 

Aquest dimecres a primera hora, Sánchez Camacho ha confirmat que presentarà una denúncia a la comissaria pel missatge, el qual ha qualificat d'«antidemòcrata», «feixisme pur» i «masclisme perillós». Finalment, l'autor del missatge, que ha rebut un gran nombre de crítiques, no ha tardat a esborrar el missatge de la plataforma. 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris