‘Barcelona, torno a casa’, el nou llibre de Manuel Valls

El polític fa un repàs a la seva biografia i pretén donar-se a conèixer ara que es presentarà com a candidat a l’alcaldia de Barcelona

Manuel Valls, en una imatge d'arxiu
Manuel Valls, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Manuel Valls, exprimer ministre francès i candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Barcelona, ha decidit publicar un llibre on repassa la seva biografia i aprofita per explicar quins plans té en referència al futur de la capital catalana. D’aquesta manera, el polític pot promocionar-se i començar a fer campanya a la mateixa vegada.

Valls té una «unió vital i personal» amb Barcelona

La data escollida per dur a terme l’estrena i la posterior posada en venda ‘Barcelona, torno a casa’ ha estat el pròxim dia 30 d’octubre, i l’editorial Espasa serà l’encarregada de publicar-lo. En el llibre s’explica els orígens de Valls, nascut l’any 1962 al barri d’Horta, i que considera la capital catalana com «la meva ciutat».

A més, el polític explica que té una «unió vital i personal» amb Barcelona, motiu pel qual ha decidit tornar i «convertir-la de nou en la metròpoli que va sorprendre el món a causa de la seva transformació». També parla dels seus pares, el pintor Xavier Valls i Luisa Galfetti, els quals es van mudar i instal·lar a París.

Valls fa un repàs a la seva trajectòria política

Quan va créixer, Manuel Valls tenia una sèrie d’inquietuds que el van portar a unir-se al Partit Socialista Francès, fet que li va permetre «desenvolupar una formació basada en el republicanisme i en el socialisme».

‘Barcelona, torno a casa’ també rememora els anys en què Valls va ser alcalde de França, més concretament entre el 2001 i el 2012, i també afegeix valor als anys en què el polític francès va esdevenir ministre de l’Interior i primer ministre del país veí, durant el mandat de François Hollande.

Ara, Manuel Valls deixa patent i ben clar que es traslladarà de nou a la seva ciutat natal «amb tota l’experiència guanyada» per tal de començar una nova vida i, a poder ser, convertir-se en «el nou alcalde de la ciutat i tornar a Barcelona a la lliga de les grans ciutats globals».


Comentaris

envia el comentari