Valls, sobre el preu del bitllet de metro: «És un debat que no interessa»

«No vull entrar en aquest debat, jo li puc dir que quan agafo el taxi val entre 7 i 10 euros», ha respost Valls en ser preguntat pel preu del bitllet de metro o autobús a Barcelona
Manuel Valls no ha pogut contestar sobre el preu del bitllet de Metro de Barcelona | Twitter (ARA_videos)

 

Manuel Valls s’està assentant encara a Barcelona. L’exprimer ministre francès ja ha iniciat la cursa per assolir l’alcaldia de la ciutat comtal, tot i que, com és lògic, encara ha de polir alguns aspectes. I és que, per exemple, Valls ha estat incapaç de respondre quan, entrevistat per l’’ARA’, li han preguntat pel preu del bitllet de metro.

 

«No, per aquí no», relata Manuel Valls mentre al·lega: «Acabem de parlar de temes molt importants i no vull entrar en aquest debat. Perquè després vostè em preguntarà per quan costa el pa o qualsevol altre tema. Jo li puc dir que quan agafo el taxi val entre 7 i 10 euros».

 

 

Valls, sobre el metro: «No vull entrar en aquest debat»

Fins i tot, al fil de la qüestió, Manuel Valls ha anat un pel més enllà per assegurar que «aquest debat no interessa». La directora de l’ARA, Esther Vera, ha contestat Valls dient: «No, jo només li parlo del bitllet d’autobús de Barcelona o de la T-10».

 

El vídeo, d’altra banda, ha estat molt comentat a les xarxes i a hores d’ara la publicació compta amb més de 130 ‘retweets’ i 100 ’likes’. En aquesta línia, també cal comentar que la publicació ha rebut moltes interaccions a les xarxes i han estat molts els qui han optat per criticar que Valls no estigui assabentat quin és el preu d’un dels transports públics més utilitzats a Barcelona.