Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Valls, sobre el preu del bitllet de metro: «És un debat que no interessa»

«No vull entrar en aquest debat, jo li puc dir que quan agafo el taxi val entre 7 i 10 euros», ha respost Valls en ser preguntat pel preu del bitllet de metro o autobús a Barcelona

Manuel Valls no ha pogut contestar sobre el preu del bitllet de Metro de Barcelona
Manuel Valls no ha pogut contestar sobre el preu del bitllet de Metro de Barcelona | Twitter (ARA_videos)

 

Manuel Valls s’està assentant encara a Barcelona. L’exprimer ministre francès ja ha iniciat la cursa per assolir l’alcaldia de la ciutat comtal, tot i que, com és lògic, encara ha de polir alguns aspectes. I és que, per exemple, Valls ha estat incapaç de respondre quan, entrevistat per l’’ARA’, li han preguntat pel preu del bitllet de metro.

«No, per aquí no», relata Manuel Valls mentre al·lega: «Acabem de parlar de temes molt importants i no vull entrar en aquest debat. Perquè després vostè em preguntarà per quan costa el pa o qualsevol altre tema. Jo li puc dir que quan agafo el taxi val entre 7 i 10 euros».

Valls, sobre el metro: «No vull entrar en aquest debat»

Fins i tot, al fil de la qüestió, Manuel Valls ha anat un pel més enllà per assegurar que  «aquest debat no interessa». La directora de l’ARA, Esther Vera, ha contestat Valls dient: «No, jo només li parlo del bitllet d’autobús de Barcelona o de la T-10».

El vídeo, d’altra banda, ha estat molt comentat a les xarxes i a hores d’ara la publicació compta amb més de 130 ‘retweets’ i 100 ’likes’. En aquesta línia, també cal comentar que la publicació ha rebut moltes interaccions a les xarxes i han estat molts els qui han optat per criticar que Valls no estigui assabentat quin és el preu d’un dels transports públics més utilitzats a Barcelona.