Valtonyc s’enfronta al president de VOX a Girona

El raper ha intentat treure-li la bandera espanyola acusant-lo de provocador

Enfrontament entre Valtonyc i el president de VOX a Girona davant de la delegació del Govern català a Brussel·les
Enfrontament entre Valtonyc i el president de VOX a Girona davant de la delegació del Govern català a Brussel·les | VOX

Enfrontament entre Valtonyc i un militant de VOX. El raper s’ha confrontat amb Alberto Tarradas, president provincial de VOX a Girona, durant la concentració davant les portes de la delegació del Govern de Catalunya a Brussel·les on han protestat contra la sentència del procésperquè duia una bandera espanyola i l’ha acusat de «provocador».

Enfrontament entre Valtonyc i VOX a Brussel·les

El cantant mallorquí, que va ser condemnat a tres anys i mig de presó pels delictes d’enaltiment al terrorisme, calumnies i injuries greus a la Corona i amenaces pel contingut d’algunes de les seves cançons, ha protagonitzat una forta discussió amb el militant de VOX que duia una bandera espanyola: «Heu de venir a provocar?». Davant d’aquesta queixa, Tarradas li ha respost: «Jo sóc de Girona, saps què passem els catalans allà?».

En aquest punt, Valtonyc ha intentat treure-li de les mans la bandera espanyola: «Vosaltres no sou patriotes, sou una merda; si fóssiu patriotes, defensaríeu el país contra la pobresa, contra els desnonaments, contra la corrupció. Contra aquesta merda no la traieu!». Aquest enfrontament ha estat compartit a través de les xarxes socials per VOX, juntament amb unes paraules de suport a Tarradas: «Molt orgullosos del nostre afiliat i president de VOX Girona, defensant Espanya i la seva bandera davant el perdedor fugat Valtonyc».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari