CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Pluges fortes encara fins el matí d’un divendres força més tranquil

Mario Vargas Llosa apadrinarà la presentació del llibre de Manuel Valls

El llibre autobiogràfic de Valls, 'Barcelona, torno a casa', tindrà lloc el 29 d'octubre a L'Auditori de la ciutat comtal
Vargas Llosa apadrinarà la presentació del llibre de Manuel Valls | CatalunyaDiari.cat

 

Manuel Valls ja pensa, exclusivament, en Barcelona. Després de desmarcar-se definitivament dels vincles polítics a França, el polític nascut a la ciutat comtal ja ha començat a estructurar la seva campanya. El seu primer pas per seduir el votant: el llibre ‘Barcelona, torno a casa’. A través d’aquest, Valls analitza el seu passat a la capital català i explica els perquès del seu nou camí polític.

 

La presentació, així mateix, es farà el proper 29 d’octubre a L’Auditori de Barcelona i comptarà amb un convidat d’allò més especial: el Premi Nobel de literatura, Mario Vargas Llosa. L’escriptor peruà, que ja s’ha significat a favor de grups com Societat Civil Catalana —va participar en una manifestació de l'unionisme a la capital catalana, on se'l va poder veure al costat de l'exprimer ministre francès—, apadrinarà la presentació del llibre, tal com ha confirmat l’editorial ‘Espasa’.

 

‘Barcelona, torno a casa’, el nou llibre de Manuel Valls

Manuel Valls, exprimer ministre francès i candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Barcelona, publica el llibre ‘Barcelona, torno a casa’, el llibre on repassa la seva biografia i aprofita per explicar quins plans té en referència al futur de la capital catalana.

 

D’aquesta manera, el polític pot promocionar-se i començar a fer campanya a la mateixa vegada. En el llibre, així mateix, s’explica els orígens de Valls, nascut l’any 1962 al barri d’Horta, i que considera la capital catalana com «la meva ciutat».

 

Manuel Valls presentarà el seu llibre 'Barcelona, torno a casa' a l'Auditori de la ciutat comtal | CatalunyaDiari.cat

 

 

A través d’aquest llibre, que surt a la llum només un mes després que Manuel Valls decidís presentar-se a l’alcaldia de Barcelona, el polític explica que té una «unió vital i personal» amb la ciutat. Motiu pel qual, doncs, relata que ha decidit tornar i «convertir-la de nou en la metròpoli que va sorprendre el món a causa de la seva transformació». També parla dels seus pares, el pintor Xavier Valls i Luisa Galfetti, els quals es van mudar i instal·lar a París.