Mario Vargas Llosa apadrinarà la presentació del llibre de Manuel Valls

El llibre autobiogràfic de Valls, 'Barcelona, torno a casa', tindrà lloc el 29 d'octubre a L'Auditori de la ciutat comtal

Vargas Llosa apadrinarà la presentació del llibre de Manuel Valls
Vargas Llosa apadrinarà la presentació del llibre de Manuel Valls | CatalunyaDiari.cat

Manuel Valls ja pensa, exclusivament, en Barcelona. Després de desmarcar-se definitivament dels vincles polítics a França, el polític nascut a la ciutat comtal ja ha començat a estructurar la seva campanya. El seu primer pas per seduir el votant: el llibre ‘Barcelona, torno a casa’. A través d’aquest, Valls analitza el seu passat a la capital català i explica els perquès del seu nou camí polític.

La presentació, així mateix, es farà el proper 29 d’octubre a L’Auditori de Barcelona i comptarà amb un convidat d’allò més especial: el Premi Nobel de literatura, Mario Vargas Llosa. L’escriptor peruà, que ja s’ha significat a favor de grups com Societat Civil Catalana —va participar en una manifestació de l'unionisme a la capital catalana, on se'l va poder veure al costat de l'exprimer ministre francès—, apadrinarà la presentació del llibre, tal com ha confirmat l’editorial ‘Espasa’.

‘Barcelona, torno a casa’, el nou llibre de Manuel Valls

Manuel Valls, exprimer ministre francès i candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Barcelona, publica el llibre ‘Barcelona, torno a casa’, el llibre on repassa la seva biografia i aprofita per explicar quins plans té en referència al futur de la capital catalana.

D’aquesta manera, el polític pot promocionar-se i començar a fer campanya a la mateixa vegada. En el llibre, així mateix, s’explica els orígens de Valls, nascut l’any 1962 al barri d’Horta, i que considera la capital catalana com «la meva ciutat».

Manuel Valls presentarà el seu llibre 'Barcelona, torno a casa' a l'Auditori de la ciutat comtal
Manuel Valls presentarà el seu llibre 'Barcelona, torno a casa' a l'Auditori de la ciutat comtal | CatalunyaDiari.cat

 

A través d’aquest llibre, que surt a la llum només un mes després que Manuel Valls decidís presentar-se a l’alcaldia de Barcelona, el polític explica que té una «unió vital i personal» amb la ciutat. Motiu pel qual, doncs, relata que ha decidit tornar i «convertir-la de nou en la metròpoli que va sorprendre el món a causa de la seva transformació». També parla dels seus pares, el pintor Xavier Valls i Luisa Galfetti, els quals es van mudar i instal·lar a París.


Comentaris

envia el comentari