Uns veïns de Puigdemont a Waterloo pengen la bandera espanyola a casa seva

El domicili de l'ex president en aquesta localitat belga és també nucli habitual de reunions independentistes

Carles Puigdemont a Waterloo el 27 de juliol de 2018.
Carles Puigdemont al seu actual domicili belga de Waterloo el 27 de juliol de 2018. | ACN

Fa dos anys que l'ex president de la Generalitat de Catalunya i actual eurodiputat, Carles Puigdemont, va establir la seva residència a la localitat belga de Waterloo, a escassos vint quilòmetres de la capital del país, Brussel·les. El xalet on viu, que lloga per un preu que podria rondar els 4.400 euros mensuals, s'ha erigit en la Casa de la República Catalana, tal com l'han anomenat Puigdemont i el seu entorn de col·laboradors. La casa, de 550 metres quadrats, disposa d'un jardí-terrassa de 100 metres quadrats, sis habitacions, tres banys, cuina plenament equipada i un garatge amb capacitat per a quatre cotxes.

La forta influència de Waterloo a Catalunya

Tot i estar a 1.200 quilòmetres de Catalunya, aquesta casa de l'Avenue de l'Avocat ha estat un dels focus d'atenció dels darrers anys de la política catalana. Puigdemont governa des d'aquest domicili el seu espai polític, Junts per Catalunya, i influeix de manera notable les quotes de poder de què disposa, amb el govern de la Generalitat com a exemple més paradigmàtic.

A més, al seu domicili belga, Puigdemont hi ha rebut dirigents de diverses formacions polítiques, entitats independentistes i, fins i tot, curiosos, majoritàriament catalans, que s'acosten fins a aquest punt per conèixer de més a prop la residència de Carles Puigdemont des que fa dos anys i mig va abandonar Catalunya.

El gest dels veïns de Puigdemont

Potser farts per l'anar i venir de gent en una zona residencial i prou tranquil·la, alguns veïns de Puigdemont no dubten a mostrar la seva hostilitat. És el cas d'un habitatge situat tan sols uns números més enllà de la casa de Puigdemont, que ha penjat una bandera espanyola a la façana. Un detall que no deu haver agradar gaire a l'ex president català. La imatge es va poder veure dies enrere a Telemadrid, que assegura que, pels voltants de l'Avenue de l'Avocat, són diverses les cases amb ensenyes espanyoles per molestar l'ex president català.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari