Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carrizosa ha declarat al 'Programa d'Ana Rosa' que se sent «indefens»

Tota la veritat sobre la catalana que hauria insultat Ana Rosa en directe

«Ho han intentat desvirtuar perquè coneix persones del PP i va treballar per al partit»

Un reporter d'Ana Rosa és increpat per una jove manifestant
Un reporter d'Ana Rosa és increpat per una jove manifestant | Telecinco

Surt a la llum la veritat del crit «Ana Rosa, mentidera» que una manifestant va pronunciar contra la presentadora de Telecinco durant la connexió en directe a Barcelona. La raó és que s’ha descobert que la suposada veïna del passeig de Gràcia,  que va parlar en directe a ‘El programa de Ana Rosa’ el passat divendres,  realment es relaciona amb la cúpula del PP a Catalunya.

La veïna farta dels aldarulls treballava al PP

Aquest divendres el reporter Miquel Valls va entrevistar una vianant qualsevol, trobada «per casualitat». La veïna, «Paula», va denunciar en directe la situació actual a Catalunya i va assegurar que  els aldarulls succeïts a Barcelona són fruit de «40 anys de nacionalisme» i que la gent «està farta». Tanmateix, les xarxes socials van omplir-se d’imatges d’aquesta dona en companyia de la cúpula del PP a Catalunya.

Una veïna de Barcelona està indignada
Una veïna de Barcelona està indignada amb la situació que s'està vivint aquesta setmana | Telecinco

Per aquesta raó, en una altra connexió en directe, una manifestant no ha parat d’insultar Ana Rosa dient-li mentidera. La presentadora des del plató ha assegurat que només «vol fer-se famosa» i ha explicat que la dona sí que era una veïna: «Ho han intentat desvirtuar perquè coneix persones del PP i va treballar per al PP», afegint, «el meu company Miquel Valls m’ha dit que la va trobar deixant els nens i que li va demanar que els donéssim suport. Que se sentien abandonats i sols» i ha assegurat que  «no sabia res» que fos un testimoni fals: «Jo no estava allà».

La veïna del passeig de Gràcia al costat de Cayetana Álvarez de Toledo
La veïna del passeig de Gràcia al costat de Cayetana Álvarez de Toledo | TVE

També et pot interessar...