Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Victoria Álvarez, l'ex de Jordi Pujol Jr., s'estaria plantejant fer el salt a la política

L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola podria fer el salt a la política i anar de número 3 a la llista de l'empresari alemany, Karl Jacobi, per Barcelona

Victoria Álvarez estaria meditant presentar-se a les eleccions de Barcelona
Victoria Álvarez estaria meditant presentar-se a les eleccions de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Victoria Álvarez torna a saltar a la primera plana política. L’exparella de Jordi Pujol Ferrusola s’està preparant per fer el salt a la política i, segons avança ‘Nació Digital’, estaria meditant formar part de la llista de l’empresari Karl Jacobi per Barcelona. Jacobi, en aquest sentit, és recordat per una cèlebre intervenció el passat mes de març al Círculo Equestre demanant presó per a tots els independentistes.

La pilota, però, és encara a la teulada d’Álvarez. I és que si bé és cert que aquesta ha explicat al mitjà citat que «no me’n refio de cap partit establert perquè estan tots tocats pel germen de la corrupció», també ho és que  l’exnovia de Jordi Pujol Jr. no ha pres encara una determinació definitiva.           

Álvarez, amb l’home que va demanar «presó per als independentistes»

«Ordre i justícia», aquest és el contundent lema de l’empresari alemany per a les eleccions municipals de Barcelona. Jacobi, que va saltar a la palestra per etzibar a Roger Torrent que «jo voto perquè tots els independentistes aneu a la presó», es presentarà a les municipals de la ciutat comtal pel partit Nosotros-Partit de la Regeneració Social.

Karl Jacobi, candidat a l'alcaldia de Barcelona
Karl Jacobi, candidat a l'alcaldia de Barcelona | Twitter

 

El perquè de tot plegat, tot i això, va encara més enllà. I és que Jacobi és la cara visible del partit fundat per Óscar Berman, un ja exmembre del PP que va ser  expulsat del partit per «denigrar» la figura d’Ada Colau.

Concretament, Berman va esmentar que l’alcaldessa de Barcelona era una «vaga» i que  hauria de deixar la seva tasca al capdavant del consistori barceloní i posar-se a «netejar el terra». El Partit Popular, dies després d’aquestes paraules, va optar per expulsar Berman del partit i aquest va reaccionar fundant el grup per Barcelona que liderarà Karl Jacobi.