La vida de Marta Raspall, la vídua del fiscal Maza: catalana i empresària

Va acompanyar al magistrat en el seu últim viatge de Buenos Aires

El fiscal Maza i la seva dona Marta Raspall
El fiscal Maza i la seva dona Marta Raspall | catalunyadiari.cat

La mort del fiscal general de l'Estat, José Manuel Maza, deixa gran dolor entre totes aquelles persones que l'estimaven. Entre elles, destaca Marta Raspall, la parella del magistrat, qui l'acompanyava a Buenos Aires durant la seva assistència a la XXV Assemblea General Ordinaria de Ministeris Públics, tal com informa 'Vanity Fair'.

Empresària i catalana, Raspall va començar la seva relació amb Maza tres anys enrere. Fins llavors, havia destacat, entre altres coses, per convertir-se en la directora comercial d'Ifema, l'organisme encarregat de desenvolupar les fires i congressos de Madrid. Actualment, desenvolupa la seva tasca professional com assessora de Greencites, el Fòrum d'Intel•ligència Aplicada a la Sostenibilitat Urbana.

Conscient de l'estat de salut de la seva parella, Raspall no va dubtar en acompanyar a Maza en el que va ser l'últim viatge del fiscal. Una infecció renal va poder amb la seva vida i es coneix que la seva parella es troba «molt afectada» i «destrossada» per la pèrdua. Marta, de 49 anys, haurà de tornar sola a la casa que tenien a Segòvia, d'on és la família del difunt, per començar a fer front als seus pròxims compromisos.

Allí es trobarà al pare del magistrat, de 90 anys i de qui es feia càrrec la parella. També amb el fill de Maza, José, qui també ha iniciat la seva carrera en el sector de l'advocacia. Amb tots dos, Raspall manté una gran relació familiar, pel que entre ells s'hauran de fer càrrec pròxims tristos esdeveniments que li esperen a la família.


Comentaris

envia el comentari