Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Passejos, visites i televisió, la vida de Puigdemont a Waterloo

L'expresident de la Generalitat passa gran part del seu temps a casa, tot i que també desconnecta amb passejant pels boscos de Waterloo, atenent visites i gaudint dels partits del seu Girona

Carles Puigdemont passa gran part del seu temps a la Casa de la República de Waterloo
Carles Puigdemont passa gran part del seu temps a la Casa de la República de Waterloo | CatalunyaDiari.cat

 

Continua el periple de Carles Puigdemont per Bèlgica. L’expresident de la Generalitat, exiliat a Waterloo per eludir l’acció de la justícia espanyola, viu actualment un dia a dia que dista força del que tenia quan vivia a cavall entre Girona i Barcelona. Segons revela Jaume Masdeu a ‘La Vanguardia’, la subsistència de Puigdemont a l’estranger se suporta amb tres punts clau:  els passejos pels boscos de Waterloo, les visites que rep i els partits del Girona FC.

La tria de Waterloo era clara. Defugir de la pressió mediàtica que tenia a Bèlgica —on va arribar-hi un mes després de l’1-O— era la prioritat d’un Puigdemont que va optar per instal·lar-se en una casa segura, amb jardí i en un barri molt tranquil.

El dia a dia de Puigdemont

La crònica del mitjà citat esmenta que Puigdemont mata la majoria dels dies a casa. Lluny del refugi del seu domicili, però, l’expresident català opta per passejar pels boscos de Waterloo amb el seu amic inseparable, Josep Maria Matamala. Les visites, en aquesta mateixa línia, són un altre dels ítems de la nova vida de l’exalcalde de Girona.

Carles Puigdemont, vivint la Diada des de Waterloo
Carles Puigdemont, vivint la Diada des de Waterloo | CatalunyaDiari.cat

 

Un dels dies més especials que recorda l’expresident de la Generalitat va ser quan va refre la visita d’uns quants pares i professors de l’escola de les seves dues filles. En aquest entorn distès, però, Puigdemont els hauria confessat que  està força cansat que tothom li porti embotits i pastissos, ja que li convé la verdura. Quelcom, tot i això, que no eludeix perquè menja pèsols pràcticament a diari i només surt a menjar fora de casa en comptades ocasions.  

El Girona, el nexe d'unió amb la seva terra

Carles Puigdemon, presenciant el Girona-Getafe
Carles Puigdemont, presenciant el Girona-Getafe del curs passat, amb Matamala | CatalunyaDiari.cat

 

I, finalment, la darrera gran passió pública de Puigdemont és el futbol. Més enllà de la poc glamurosa ‘Jupiler Pro League’ belga, l’expresident se sent més connectat que mai amb la seva terra amb els partits del Girona. Per això mateix, segons relata la crònica esmentada, Puigdemont es relaxa els caps de setmana gaudint de la segona temporada dels blanc-i-vermells a la Lliga Santander.