El govern en funcions de Sánchez protagonitza un vídeo reivindicant la democràcia espanyola

En ell apareixen Calvo, Borrell, Grande-Marlaska, Celaá, Calviño, Planas, Ribera, Guirao i Duque parlant en diversos idiomes

Sánchez
Sánchez ha publicat un vídeo en què el Consell de ministres del govern reivindica la democràcia espanyola | Catalunya Diari

Coincidint amb la sentència del Suprem sobre l’1-O el govern espanyol ha llançat aquest dilluns un vídeo explicatiu sobre «les fortaleses» del sistema democràtic espanyol en anglès, francès, alemany. Hi apareixen els ministres Carmen Calvo, Josep Borrell, Fernando Grande-Marlaska, Isabel Celaá, Nadia Calviño, Luís Planas, Teresa Ribera, José Guirao i Pedro Duque i s’emmarca en la campanya #EverybodysLand. Aquesta campanya, segons La Moncloa, vol «recordar» aquestes «fortaleses» de la democràcia espanyola al món.

El vídeo consisteix en declaracions on ministre Marlaska assegura en anglès que «va ser molt difícil aconseguir una democràcia real així que no ho oblidarem» i Borrell en francès que l’espanyola és «una de les democràcies més consolidades del món».

«Espanya: la casa de tots»

Calviño i Celáa, per la seva banda, asseguren que «els nacionalismes divideixen les societats entre marits i mullers, entre germans i germanes» i Planas que «cal fer-ho junts». Duque afirma en alemany que «es va poder convertir en un astronauta europeu» i Teresa Ribera que «les diferències sempre ens fan més especials». La vicepresidenta Calvo, per la seva banda, diu en castellà que no es podria imaginar «viure en un país que no fos la democràcia que som» i diverses ministres asseguren que «Espanya és la casa de tots».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari