Vídeo insòlit: Els Mossos perseguint manifestants: «Som gent de pau, veniu»

Forts enfrontaments entre policia i manifestants a Tarragona

Llançament objectes Tarragona
Llançament objectes Tarragona | Carlos Domènech

Imatges insòlites (per no dir-ho d'una altra manera) les que s'han pogut gravar aquest dimarts a la nit en un carrer a Tarragona pròxim al Camp de Mart. Després de més de tres hores d'aldarulls, els manifestants s'han dispersat i la policia, tant Mossos com espanyola, ha seguit perseguint els petits grups que quedaven.

Els vídeos i imatges s'han multiplicat a les xarxes, però un d'aquests ha causat la incredulitat de molts, ja que es pot escoltar clarament com els Mossos, per la megafonia d'un dels seus vehicles criden: «Som gent de pau, veniu!», en un to que sembla clarament de sorna.


Comentaris
Rob
Lo mejor de la jornada!!!
Mercè
Tot el que estem vivint ,correspont el plà que té,el govern espanyol,,volen VIOLÈNCIA , cóm que nosaltres no ho sóm ja la fan ells,ens van avisar que aplicarien la llei de seguretat nacional,,,i en SANCHEZ ho farà,, perquè així el 10 de novembre podré guanyar les eleccions
Jajejijoju
«Som gent de pau, veniu!»
Jaume
@Mercè si son vuestros propios Mossos... Está claro que la mayoría de catalanes no son violentos, pero la que están liando vuestros indepes acompañados por gente anarquista, eso es violencia. Saludos. La unión hace la fuerza!
Toni
Hay periodistas k no sé dónde han estudiado... lamentable y vergonzoso defender lo indefendible..
Txamo
Os mean y dicen q llueve. Estado catalan...os la han metido tan doblada para robaros todo vuestro dinero como al resto del mundo capitalista q dice vivir en democracia. Leed libros, documentales y repasad los actos de los politicos y os dareis cuenta de lo ovejas q sois tod@s, tanto espanyoles como catalanes como cualkiera q se compre unas Nike. Habeis provocado esto y ahora llorais Beeeeeebeeee mmmmmmuuuu
Joaquim
Som gent de pau, veniu. La menera mes prudent de perseguir manifestants.
Monica
Doncs aquella Sanchez ha signat la selva perdida.. els Catalans no votaremos per ell..nomes tindrà una bona butifarra

envia el comentari