IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un vídeo promocional de Microsoft inclou una estelada

L'empresa americana ha publicat un vídeo on hi sortia una estelada i, tot seguit, han optat per retirar-la davant el ressò que estava generant

Imatge del moment del vídeo en el qual es podia veure l'estelada
Imatge del moment del vídeo en el qual es podia veure l'estelada | Twitter / @Microsoft

Microsoft ha viscut en primera persona els efectes del procés català. En el context de l’Expo World Congress que s’ha celebrat aquesta mateixa setmana a Barcelona, la companyia informàtica ha optat per publicar un vídeo promocional a Catalunya on, curiosament, s’hi ha colat una estelada.

La reacció de l’espanyolisme, tot seguit, ha estat tant demolidora que Microsoft no s’ho ha pensat i ha eliminat la imatge de l’estelada de la promoció. Des de l’empresa americana, en aquest context, no s’ha donat cap mena de resposta a aquells que els exigien explicacions, tot el que sí que s’ha fet ha estat reformular el vídeo de tal manera que desaparegués l’estelada.

 

L’estelada, en llocs insospitats

De Microsoft al Mundial. Si ara ha cridat molt l’atenció que l’empresa americana incorporés un símbol independentista català en una de les seves promocions, més va sorprendre l’aparició d’una estelada en el partit inaugural del Mundial de Rússia 2018. Sorprenia també, d’altra banda, que el partit era un Rússia – Aràbia Saudita.     

En un dels córners de l’estadi moscovita ‘Luzhnikí’ s’hi podia veure l’estelada i, poc després, van ser molts els qui van carregar amb força contra la mostra independentista al campionat futbolístic. «El món ens mira», comentaven uns, mentre uns altres criticaven amb duresa la situació en considerar: «S’ha de ser molt ‘tonto’ per anar a veure un Rússia –Aràbia Saudita del Mundial amb una estelada i posar-la perquè la pugui veure tothom».


Comentaris

envia el comentari